Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Ak Parti Isparta Merkez İlçe Başkanı Furkan Cem Er; İşimiz Vaktimizden Çok

Ak Parti Isparta Merkez İlçe Başkanı Furkan Cem Er; İşimiz Vaktimizden Çok

ISPARTA 11.04.2022 06:02:00 0
Ak Parti Isparta Merkez İlçe Başkanı Furkan Cem Er; 
İşimiz 
Vaktimizden 
Çok
Geçtiğimiz hafta Genel Merkez tarafından Ak Parti Isparta Merkez İlçe Başkanlığına getirilen Furkan Cem Er, yazılı bir açıklama yaparak hem kendisi ile ilgili açıklamalarda bulundu hem de parti büyüklerine teşekkür etti.
 
Başkan Er, açıklamasında şunları söyledi; “2012 Yılında Ak Parti ailesinde dönemin Gençlik Kolları Başkanı SN. YAŞAR ÜNLÜ Başkanımızla il gençlik kolları başkan yardımcılığı göreviyle başladığım, devamında 5. 6. ve 7. kongre sürecinde İl Başkanımız Sn. Osman Zabun’un daveti ile ana kademe il yönetiminde il başkan yardımcılığı ve son 3 yıldır teşkilat başkanlığı görevini sürdürdüğüm bu kutlu davada SN. Merkez İlçe Başkanımız kıymetli yol arkadaşımız Ahmet Yasir Pirimoğlu’nun görevden müsaade istemesiyle genel merkezimizce yapılan istişareler sonucu Merkez İlçe Başkanlığı görevi tarafıma tevdi edilmiştir.
 
Bu dönemde desteklerini esirgemeyen ve sürece katkılarını sunan,
İl Başkanımız Sn. Osman Zabun’a,
Tbmm Başkanvekili, Isparta Milletvekilimiz Sn. Süreyya Sadi Bilgiç’e,
Ysk Temsilcimiz, Isparta Milletvekilimiz Sn. Recep Özel’e
G.M. Teşkilat Başkanlığı İç Anadolu Bölge Koordinatörü, Milli Savunma Komisyonu Üyesi, Isparta Milletvekilimiz Sn. Mehmet Uğur Gökgöz’e
Isparta Belediye Başkanımız Sn. Şükrü Başdeğirmen’e
İl Genel Meclisi Başkanımız Sn Serkan Keskin’e Teşekkür Ederim.
 
Ayrıca il teşkilat başkanlığı görevi yaptığım sürede özveri ile çalışan ve yükümüzü paylaşan tüm ilçelerimizin ana kademe, kadın kolları, gençlik kolları başkanlarımıza ve yönetimlerimize, belediye başkanlarımıza, il genel meclis üyelerimize, belediye meclis üyelerimize, belde yönetimlerimize, mahalle/köy yönetimlerimize, sandık yönetimlerimize, bu davaya gönül vermiş tüm üyelerimize ve vatandaşlarımıza teşekkürü bir borç bilirim.
 
2023 seçimlerinin Cumhur İttifakı olarak Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız SN. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı SN. DEVLET BAHÇELİ önderliğinde ülkemiz ve tüm dünyada bizlere ihtiyaç duyan coğrafyalar için bir dönüm noktası olduğu bilincide, yüklendiğimiz bu görevin ne kadar ağır olduğunun farkındayız.
 
Biliyoruz Ki Bu Makamların Vebali Büyüktür,
Biliyoruz Ki Gönüllerde Hu Vardır,
Biliyoruz Ki Birliğimizi Ve Dirliğimizi Zedeleyemezler,
Biliyoruz Ki Tek Bir Oyun Dahi Önemi Büyüktür,
Biliyoruz Ki İşimiz Vaktimizden Çoktur.”

Pazartesi 26.3 ° / 14.1 °
Salı 27.2 ° / 13.9 °
Çarşamba 26 ° / 14.9 °