Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

ERYA Mobilya SANTEK Mobilya Fuarı’nın; Gözdesi Olmaya Hazırlanıyor

ERYA Mobilya SANTEK Mobilya Fuarı’nın; Gözdesi Olmaya Hazırlanıyor

ISPARTA 4.05.2024 11:08:00 0
ERYA Mobilya SANTEK Mobilya Fuarı’nın;  Gözdesi Olmaya  Hazırlanıyor

Isparta’da ‘Gülkent’in Düğün Paketçisi’ moddosuyla yola çıkan ERYA Mobilya, her yıl olduğu gibi bu yılda SANTEK Fuarındaki yerini alacak. Mobilya ve dekorasyonunun bir ev için son derece önemli bir unsur olduğunu ifade eden Erya Mobilya Sahibi Erhan Pala, tüm Isparta halkını standlarını ziyaret etmeye davet ederek; “Gelsinler, mobilya sektöründeki son gelişmeleri bizde görsünler” dedi. 

Isparta’da mobilya sektörünün öncü isimlerinden ERYA Mobilya, global tasarım vizyonuyla hayata geçirdiği en yeni koleksiyonlarını ve hazırlanan tasarımlarını 8 – 12 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek kısa adı SANTEK olan Yapı Dekorasyon ve Mobilya Fuarı’nda açacağı standta sergileyecek.

PALA; “HER YIL OLDUĞU GİBİ 

BU YILDA FUARDA YERİMİZİ ALACAĞIZ” 

Halkın beğenisine ve kullanımına sunduğu yenilikçi tasarımlarıyla Isparta’da yıllardır kusursuz mobilya deneyimi yaşatan ERYA Mobilya, her yıl Gökkübbe Fuar Merkezinde açılan ve 40 binden fazla kişinin ziyaret ettiği fuarda sergilediği koleksiyon ve ürünleriyle fuara damgasını vurmuştu.

“TÜM ISPARTA HALKIMIZI ŞİMDİDEN

FUARIMIZA DAVET EDİYORUM” 

Önümüzdeki hafta açılacak fuarda yerlerini alacaklarını ifade eden ERYA Mobilya Sahibi Erhan Pala, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bilindiği gibi Erya Mobilya olarak şehrimizin en önemli sektörel fuarlarından olan SANTEK Fuarına katılarak standımızı açıyoruz. Geçtiğimiz yıl gerçekleşen SANTEK Fuarında Erya Mobilya olarak çok ciddi ziyaretçi sayısına ulaşmıştık. Bu sene de aynı ivmeyi yakalayacağımıza hiç şüphem yok. Yapı Dekorasyon ve Mobilya Fuarı bizim için ayrı bir öneme sahip. Isparta mobilyasının kalbi bu fuar sayesinde atıyor, bu da şehrimizdeki mobilya sektörünün satış hacmini büyütüyor” dedi.

“YENİ ÜRÜNLER YENİ 

KONSEPTLER SUNACAĞIZ” 

Sözlerine fuarda sergileyecekleri ürünler hakkında bilgi vererek devam eden Pala, şunları söyledi; “Erya Mobilya olarak tasarım vizyonumuz kapsamında geliştirdiğimiz birbirinden güzel ve kullanışlı ürünlerimiz yerini alacak. Bunun için de ayrıca bir heyecan ve mutluluk duyuyoruz. Bu yıl da fuarda büyük bir büyüme elde etmeyi hedefliyoruz” dedi. 


Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °
Pazartesi 26.3 ° / 14.1 °