Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Fenerbahçe Bu Yıl da Sezonu Kupasız Kapattı; Yine Ali Koç Yine HÜSRAN!

Fenerbahçe Bu Yıl da Sezonu Kupasız Kapattı; Yine Ali Koç Yine HÜSRAN!

SPOR 8.05.2024 20:10:00 0
Fenerbahçe Bu Yıl da Sezonu Kupasız Kapattı;  Yine Ali Koç Yine HÜSRAN!

Fenerbahçe'de Ali Koç yönetiminde 6. sezonda tablo değişmedi! Yine hüsran! Fenerbahçe, Ali Koç’un ‘Sarı-Lacivert olacak’ sözü verdiği bu sezonda da taraftarına büyük hayal kırıklığı yaşattı. Avrupa ve Ziraat Türkiye Kupasından elenen Sarı – Lacivertliler, ellerinde kalan tek lig şampiyonluğunu da Konyaspor ile deplasmanda berabere kalarak ezeli rakibi Galatasaray ile olan puan farkı 6’ya çıktı ve şampiyonluğu rakibine kaptırdı.  

Sarı-Lacivertliler, yine hüsran dolu bir sezon yaşıyor. 2014’ten beri ligde şampiyon olamayan ve müzesine kupa götüremeyen Fenerbahçe ’de 2018’de Ali Koç’un başkanlık koltuğuna oturması, tüm taraftarları umutlandırmıştı. Ancak başkanlık koltuğunda altıncı sezonunu yaşayan Koç, yine hayal kırıklığı yarattı. Başkan, sezon başlarken yaptığı açıklamada iddialı konuşmuş, taraftara, “Bu sene her yer Sarı- Lacivert olacak. Bu sezon futbolun rengi Sarı-Lacivert olacak” sözünü vermişti.  

İSMAİL KARTAL

YİNE ÇARE OLAMADI!

Sezon başından bu yana ligde Galatasaray ile başa baş bir mücadele veren Fenerbahçe, geçtiğimiz hafta Konya’da kaybettiği iki puanla şampiyonluk yarışına havlu attı. Türkiye Kupasından elenen Sarı-Lacivertliler, Avrupa Ligi’nde de tarihinde ilk kez gruptan çıkmasına rağmen Yunan ekibine elenerek Avrupa macerasına son verdi. 

TRİBÜNLER TEK SES: İSTİFA

Fenerbahçe, tutunacak tek dalı olan Lig Kupası’na da veda etti. Taraftar artık tribünlere gelmiyor, gelenler de stadı, “Ali Koç istifa” sesleriyle inletiyor. Başkan ise ‘Sarı-Lacivert sezon’ için önümüzdeki senenin çalışmalarını yapıyor…

 


Pazartesi 26.3 ° / 14.1 °
Salı 27.2 ° / 13.9 °
Çarşamba 26 ° / 14.9 °