Bugün, 21 Mayıs 2024 Salı

Gürsan Taştekin’den İlk Açıklama; Herkes Ekibiyle Çalışır…

Gürsan Taştekin’den İlk Açıklama; Herkes Ekibiyle Çalışır…

ISPARTA 27.07.2020 16:47:00 0
Gürsan Taştekin’den İlk Açıklama; 
Herkes 
Ekibiyle 
Çalışır…
MHP’nin yeni İl Yönetimi tarafından görevden alınan Gürsan Taştekin; “Görevden alınmamı normal karşılıyorum. Zira, herkes kendi ekibiyle çalışır. İnşaallah partimizi bizim bıraktığımız noktadan daha ileriye götürürler” dedi.
 
Kendisinin de 2018 yılında, dönemin Merkez İlçe Başkanı Akif Çapraz’ın görevinden istifa etmesi sonrası göreve getirildiğini ifade eden MHP Merkez İlçe eski Başkanı Gürsan Taştekin; “Siyaset böyle bir şeydir. Görev yaparsın ve bir gün gelir ayrılırsın. Kısacası her şeyin bir sonu vardır. Ben de yaklaşık iki yıldır görev yaptığım Merkez İlçe Başkanlığından il yönetiminin takdiriyle görevimi bırakmış bulunuyorum.
“HERKES EKİBİYLE ÇALIŞIR”
Görevden alınmamı son derece normal karşılıyorum. Zira, herkes ekibiyle çalışır. Sayın İl Başkanı da kendi ekibini kuracaktır. Herkes ekibiyle çalışır. Önemli olan partinin gelişmesidir, ilerlemesidir. Ben ve yönetimim bu süreçte Cumhur İttifakını da göz önüne alarak yaptığımız çalışmalar neticesinde İl Başkanımız sayın Nail Bayram ile birlik ve beraberlik içinde partimizi önemli bir noktaya getirdik. İnşaallah bu göreve gelen arkadaşlarımız da bizim bıraktığımız noktadan daha ileriye taşıyacaktır” dedi.
“NAİL BAŞKANIMA ALLAH’TAN
ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM”
MHP Merkez İlçe eski Bakanı Gürsan Taştekin, iki yıl boyunca birlikte çalıştığı yönetimine teşekkür ettiğini ve yine birlikte çalıştığı geçirdiği iş kazası neticesinde şuanda Şehir Hastanesinde tedavisi devam eden eski İl Başkanı Nail Bayram’a da Allah’tan şifalar dilediğini sözlerine ekledi.

Salı 27.2 ° / 13.9 °
Çarşamba 26 ° / 14.9 °