Bugün, 21 Mayıs 2024 Salı

Ispartaspor – Batman Pertolspor Maçı Herkese Bedava; Beş Kuruş Alınmayacak!

Ispartaspor – Batman Pertolspor Maçı Herkese Bedava; Beş Kuruş Alınmayacak!

SPOR 4.05.2023 10:39:00 0
Ispartaspor – Batman Pertolspor Maçı Herkese Bedava;  Beş Kuruş Alınmayacak!

Ispartaspor Yönetimi, Yeşil – Pembeli ekip için hayati önem taşıyan ve Pazar günü Isparta Atatürk Stadyumunda oynanacak olan Batman Petrolspor maçının tamamının ücretsiz yani bedava olduğunu açıklayarak tüm sporseverleri Stadyuma davet etti. 

Ispartaspor Yönetiminden konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada; “Bu hafta sonu oynayacağımız ligin ve takımımızın kader maçı olan Batman Petrolspor karşılaşması öncesinde şehrimizin, taraftarlarımızın, STK’ların ve ilçe belediye başkanlarımızın otobüs destekleri ile tek yürek olduğunu görmek yönetim kurulu olarak bizleri ziyadesi ile mutlu etmiştir. Bu Bağlamda tüm ilçe belediye başkanlarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Bizde yönetim kurulu olarak Pazar günü saat: 15.00 de oynayacağımız kritik Batman Petrolspor karşılaşması biletlerinin tümünü satın alarak,  taraftarlarımızın maçı ÜCRETSİZ olarak izlemesini sağlayacağımızı bildiririz.  Isparta Atatürk Stadının tek bir koltuğunu dahi boş bırakmayalım, Sen Yoksan Bir Kişi Eksiğiz… Biz Birlikte Güçlüyüz…” denildi. 

İŞTE O AÇIKLAMA; 

 

 


Salı 27.2 ° / 13.9 °
Çarşamba 26 ° / 14.9 °