Bugün, 21 Mayıs 2024 Salı

Ispartaspor Genel Kaptanı Serkan Demirsöken; Destek Veren Herkese Teşekkür Ediyoruz

Ispartaspor Genel Kaptanı Serkan Demirsöken; Destek Veren Herkese Teşekkür Ediyoruz

SPOR 18.11.2022 10:03:00 0
Ispartaspor Genel Kaptanı Serkan Demirsöken;  Destek Veren Herkese  Teşekkür Ediyoruz

Ispartaspor Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Kaptanı Serkan Demirsöken, Ispartaspor’un daha iyi yerlere geleceğini belirterek; “Bu süreçte bizlere desteklerini esirgemeyen başta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve ITSO Başkanı Metin Çelik olmak üzere herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Türkiye 2. Futbol Ligi Beyaz Grupta mücadele eden Ispartaspor’da Nazilli Belediyespor galibiyetinin sevinci yaşanıyor. Kulüp Yöneticilerinden Serkan Demirsöken, geçtiğimiz gün Kulüpte düzenlenen basın toplantısında bilet kampanyasına destek veren ITSO Başkanı Metin Çelik ve yönetimine teşekkür etti.

“DESTEK VEREN

HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Ayrıca sezon başından buyana Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in takıma tam destek verdiğini ve Bursa deplasmanı için otobüs kaldırmasından dolayı da teşekkür eden Demirsöken, “Başkanımız ayrıca ISKİM aracılığıyla takımımıza sponsor oldu. Kulüp Başkanımız Süleyman Kabalak ve yönetim kurulumuza da çok teşekkür ediyorum. Ayrıca Bursa deplasmanlarımıza sponsor olan Weltew Home ve MOSDER Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Balcı’ya teşekkürü bir borç biliyorum” dedi.


Salı 27.2 ° / 13.9 °
Çarşamba 26 ° / 14.9 °
Perşembe 26.2 ° / 10.9 °