Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Ispartaspor’un Ligde Kalmasına; 1 Maç Kaldı!

Ispartaspor’un Ligde Kalmasına; 1 Maç Kaldı!

SPOR 2.02.2024 13:04:00 0
Ispartaspor’un Ligde Kalmasına;  1 Maç Kaldı!

Geçen yıl olduğu gibi bu yılda grupta ‘Ligde Kalma Eşiği olarak 42 PUAN’ görülüyor. Şuanda 39 Puanda bulunan Ispartaspor’un bu puana ulaşması için sadece 3 puana ihtiyacı kaldı. Yeşil – Pembeli ekip, Düzcespor maçından galibiyetle ayrıldığı taktirde büyük oranda ligde kalmayı garantileyecek. 

‘42 PUAN’ LİGDE KALMA 

KONUSUNDA ÇOK ÖNEMLİ

BİR PUAN EŞİĞİ

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden ve ilk yarıda çizdiği güzel grafikle şuanda Play – Off grubu içinde bulunan Ispartaspor, bu yıl liglerde çok önemli ‘ligde kalma eşiği’ sayılan 42 puana ulaşmasına sadece bir galibiyet kaldı. Yeşil – Pembeli ekip, bu puan eşiğini aşması halinde bundan sonra ligde kalan maçlarda ligden düşer miyim kalır mıyım stresi yaşamadan sahaya çıkabilecek. 

SON ANDA LİGDE KALABİLMİŞTİ 

Bilindiği gibi, geçen yılki sezonda ilk yarıda iyi bir grafik sergileyen Yeşil – Pembeli ekip, ikinci yarı aldığı üst üste mağlubiyetlerle bir anda kendini lig düşme potası önünde bulmuş ve ligin bitmesine bir hafta kala kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı ve direkt olarak kendine rakip pozisyonundaki Batman Petrolspor’a mağlup olarak lig düşme potası içinde yer alarak kendini ateşe atmıştı. Ancak, son hafta ligden düşmesi haftalar öncesinden belli olan Sivas Belediyespor ile oynaması ve rakibini de rahat yenmesi nedeniyle son anda ligde kalabilmişti. 


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °