Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Isparta’ya Bahar Değil Yaz Geliyor! Tarih Verildi Sıcaklık Uyarısı

Isparta’ya Bahar Değil Yaz Geliyor! Tarih Verildi Sıcaklık Uyarısı

ISPARTA 28.03.2024 15:20:00 0
Isparta’ya Bahar Değil Yaz Geliyor!  Tarih Verildi  Sıcaklık Uyarısı

Isparta’da hava durumu nasıl? Meteoroloji Isparta için önümüzdeki bir haftalık hava tahmin raporunu yayınladı. Şehir genelinde termometrelerin yükselişi bugün de sürerken gün içerisinde az bulutlu ve güneşli hava tahmini yapıldı. En yüksek sıcaklık 18 derece olarak ölçülüyor. Öte yandan yarın ve hafta sonu da sıcaklıklar yükselişini sürdürürken hafta başından itibaren yaz havası kendisini net şekilde hissettiriyor. 

ISPARTA’DA HAVA SICAKLIKLARI 

22 DERECEYE ULAŞACAK

Meteoroloji’nin Isparta için hazırladığı 7 günlük hava tahmin raporuna göre sıcaklıklar hızla yükselirken hafta sonu ve Pazartesi günü için flaş uyarılar art arda geldi. Öyle ki, sıcaklıklar sürekli yükselerek önümüzdeki hafta Salı günü 22 dereceye kadar çıkacak. İşte detaylar… 

SICAKLIKLARDA BÜYÜK YÜKSELİŞ: 

BAHAR GELMEDEN YAZA GEÇİYORUZ 

Meteoroloji’nin 7 günlük hava tahmin raporuna göre Isparta genelinde yükselişini sürdüren sıcaklıkla birlikte bahar havası Nisan ayı başından itibaren etkili olacak. Haftanın son iş gününde yani yarın sabah saatlerinde termometreler 11 derece olarak ölçülürken gün içerisinde az bulutlu gökyüzüyle birlikte en yüksek sıcaklık 20 derece seviyelerinde ölçülecek. Hafta sonunun ilk gününde (CUMARTESİ) günü en yüksek sıcaklık 21, en düşük sıcaklık ise 8 derece olacak. 31 Mart Pazar günü ise en düşük sıcaklık 21 derece, en düşük sıcaklık ise 11 derece olacak. 

İŞTE ISPARTA İÇİN 7 GÜNLÜK HAVA

DURUMU TAHMİN RAPORU; 


Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °
Pazartesi 23.2 ° / 10.5 °