Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Sav Kasabası Yukarı Mahalle Muhtar Adayı Yusuf Pala; Ek İşimiz Değil Tek İşimiz

Sav Kasabası Yukarı Mahalle Muhtar Adayı Yusuf Pala; Ek İşimiz Değil Tek İşimiz

ISPARTA 28.03.2024 18:47:00 0
Sav Kasabası Yukarı Mahalle Muhtar Adayı Yusuf Pala;  Ek İşimiz  Değil Tek  İşimiz

Isparta Merkeze bağlı Sav Kasabası Yukarı (Tekler) Mahallesi Muhtar Adaylığını açıklayan Yusuf Pala; “Benim hizmet şiarım güven, saygı ve hizmet aşkı olacaktır. Hayatımın geçtiği bu mahallede, yuvam olan, aşımı ve işimi borçlu olduğum mahalleme şimdi vefa borcumun olduğu her köşesine hizmet etmeye talibim. Muhtarlık, ek işim değil, tek işim olacaktır” dedi. 

Mahalli İdareler seçimlerine sayılı günler kalırken, mahalle muhtarlığı için de adaylık süreci devam ediyor. Adaylığını açıklayan Muhtar adayları ise çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 

PALA; “MAHALLEM İÇİN 

HİZMET ETMEYE TALİBİM”

Bunlardan birisi de Isparta Merkeze bağlı Sav Kasabası Yukarı (Tekler) Mahallesi Muhtar adayı olan Yusuf Pala. Muhtarlık için mahalle halkından destek isteyen ve oylarına talip olduğunu ifade eden Pala, Mahalleyi güzelleştireceklerini belirterek; “Hayatımın geçtiği bu mahallede, yuvam olan, aşımı ve işimi borçlu olduğum mahalleme şimdi vefa borcumun olduğu her köşesine hizmet etmeye talibim. Yöneticilik bilgi ve tecrübelerimle her yaştan vatandaşımıza ses olmaya içinizden biri olarak Muhtarlığa talibim. El ele gönül gönüle birlikte yöneteceğiz, birlikte güzelleştireceğiz diyor ve bu konuda mahalle sakinlerimizin desteklerini bekliyorum. Niyet Hayır, Akibet hayır olur inşallah. Desteklerinizi arz eder hayırlara vesile olmasını dilerim. Bir ömür sevdası bizimkisi. Kurmuş olduğum aza kadrom ile çalışacağım.” İfadelerini kullandı.

 


Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °
Pazartesi 23.2 ° / 10.5 °