Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Uşak Basını Ispartaspor Maçını Böyle Değerlenirdi; Buna da Şükür!

Uşak Basını Ispartaspor Maçını Böyle Değerlenirdi; Buna da Şükür!

SPOR 27.02.2024 20:10:00 0
Uşak Basını Ispartaspor Maçını Böyle Değerlenirdi;  Buna da Şükür!

2. Lig Kırmızı Grupta son sıraya demir atan ve önceki gün Isparta deplasmanında Ispartaspor’a 1 – 0 mağlup olarak şehre dönen takımla ilgili şehrin basını “Çok farklı skorlarla mağlup olan takımımız son haftalarda 1 – 0, 2 – 0 gibi az farkla mağlup olmaya başlayarak biraz olun toparlanmış bir görüntü verdi’ değerlendirmesinde bulundu. 

Uşak’ta yayın yapan Uşakport İnternet Haber Sitesinde Ispartaspor – Uşakspor maçıyla ilgili yer alan haber şöyle; “Isparta 32’nin konuğu olan Uşakspor, deplasmanda oynadığı maçı 1-0 kaybetti. Isparta 32’nin konuğu olan Uşakspor, ilk yarının sonundaki uzatmada yediği golle mağlup oldu. 

Son haftalarda rakiplerine farklı skorlarla mağlup olan Uşakspor, ligin güçlü ekiplerinden Isparta 32’ye 1-0 mağlup oldu.

45 artı 1’de Eyüpcan Delibalta’nın golüyle mağlup duruma düşen Uşakspor, devreyi bu skorla kapattı. Maçın ilk yarısında başka gol olmadı ve devreye 1-0 girildi.

Uşakspor ikinci yarıda skora denge getirmek istese de çok etkili olamadı. Uşakspor, ligin güçlü ekipleri arasında yer alan Isparta 32’ye 1-0 mağlup oldu. Önceki haftalarda çok farklı skorlarla mağlup olan Uşakspor, 1 – 0’lık skorla mağlup olarak biraz daha toparlanmış bir görüntü verdi. Uşakspor, ligde hala son sırada yer alıyor. Uşakspor’un 3’üncü lige düşmesine kesin gözüyle bakılıyor.”

Kaynak: Uşakport İnternet Haber Sitesi 


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °