Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Yeşil – Pembeliler Düzcespor Deplasmanından Galibiyetle Dönüyor; Ispartaspor Deplasmanda FARKLI

Yeşil – Pembeliler Düzcespor Deplasmanından Galibiyetle Dönüyor; Ispartaspor Deplasmanda FARKLI

SPOR 4.02.2024 17:38:00 0
Yeşil – Pembeliler Düzcespor Deplasmanından Galibiyetle Dönüyor; Ispartaspor Deplasmanda FARKLI

Kendi sahasında her zaman istediği sonucu alamayan Ispartaspor, deplasmanda son derece rahat oynuyor ve galibiyete daha rahat uzanıyor. Bugün de deplasmanda ligin ortalarındaki Düzcespor ile karşılaşan Ispartaspor, rahat bir galibiyet alarak rakibine fark attı. Yeşil – Pembeli ekibin gollerini defansın dinamosu Yiğithan Güveli ve yeni transferler Fırat Aras ile Berat Satılmış kaydettiler. Böylece, iki kanat oyuncuları yeni transfer Fırat ve Berat Alim’in sakatlık nedeniyle oynayamadığı maçta onun yokluğunu takıma hissettirmediler. 

ISPARTASPOR 

YOLUNA DEVAM EDİYOR 

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor, grupta 23. Hafta maçında ortaya koyduğu etkili bir futbolla farklı sonuca ulaşıp Isparta’ya döndü. Bugün deplasmanda ligin küme düşme potasına yakın yerde bulunan Düzcespor ile karşı karşıya gelen Yeşil – Pembeli ekip, maçı 3 – 0 kazanarak altın değerinde üç puan kazanmayı başardı. 

SONUÇ ODAKLI 

İLERLİYOR…

Geçen haftayı daha doğrusu geçtiğimiz Çarşamba günü yani hafta içinde kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı Sarıyer takımını 1 – 0 mağlup eden Ispartaspor, bugün de deplasmandan farklı galibiyetle döndü. Ispartaspor için puan durumunda daha üst sıralara yükselerek liderlik koltuğu olmasa da olabildiğinde lidere yaklaşmak adına sahaya çıkan Yeşil – Pembeli ekip, bugünkü maçta son iki maçta olduğu gibi sahadan galibiyetle ayrıldı. 

MAÇIN HAKEMİ İYİ 

BİR YÖNETİM GÖSTERDİ   

Ispartaspor’un bugünkü maçını yöneten G. Antep Bölgesi Abdullah Volkan Aydın ve ekibi mükemmel bir maç yönetti. Maç boyunca hakemlerin skora etki edecek olumsuz bir kararları olmadı. Bilindiği gibi, Ispartaspor’un geçen sezon Bursa’da oynadığı ve Yeşil – Pembeli ekibin 2 – 1 kazandığı maçı da bu hakem yönetmişti. 

MAÇTA OYUNU ISPARTASPOR YÖNETTİ 

TFF 2. Lig 23. Hafta maçında Düzcespor – Ispartaspor maçı bugün saat 14.00’te Düzce Şehir Stadında başladı. Maçta skor garantili futbol ortaya koyan Ispartaspor, maçın başından sonuna kadar rakibine göre üstün bir oyun ortaya koydu. Yeşil – Pembeli ekip, istediği zaman oyunu yavaşlattı, istediği zaman ise oyuna tempo kazandırdı. 

DEFANSIN DİNAMOSU GOLÜNÜ ATTI 

Ispartaspor, maçın 22. Dakikasında Düzcespor kalesi önündeki karambolde topu önünde bulan Stoper Yiğithan Güveli topu ağlara gönderdi. Defansın dinamosu olmasına rağmen zaman zaman özellikle takımının kullandığı korner atışlarında rakip ceza sahasına giden Yiğithan, bir forvet oyuncusu gibi golünü kaydetti: 0 – 1. 

YENİ TRANSFERLER 

GOLLE TANIŞTI 

Maçın 31. Dakikasında ise bu defa sahneye Ispartaspor’un geçtiğimiz günlerde Sivas 4 Eylül takımından transfer ettiği kanat oyuncusu Fırat Aras çıktı. Aldığı topla sağdan ceza sahasına giren futbolcu, düzgün bir vuruşla kalecinin solundan topu ağlara gönderdi: 0 – 2. İlk yarıda başa gol olmadı ve Ispartaspor soyunma odasına 2 – 0’lık üstünlükle gitti. 

Ispartaspor ikinci yarıya da etkili başladı. Maçın 58. Dakikasında Ispartaspor’un kaleden 30 metre uzaklıkta ve kaleyi karşıdan gören bir pozisyonda faul atışı kazandı. Atışı, Ispartaspor’un geçtiğimiz günlerde Karacabey Belediyespor’dan transfer ettiği kanat oyuncusu Berat Satılmış Kullandı. Önündeki barajın üzerinden topu kaleye gönderen Berat’ın topunu Kaleci Gökhan elinden kaçırınca top ağlarla buluştu: 0 – 3. 

Ispartaspor, bu golden sonra oyunu rölantiye aldı ve tempoyu düşürerek rakip kaleye fazla yüklenmedi. Rakibini de kalesine yaklaştırmadı. Maçta başka gol olmadı ve Ispartaspor, Düzcespor’u deplasmanda 3 – 0 mağlup etti. 

BİR BASAMAK YÜKSELDİ 

Ispartaspor, bugünkü galibiyetle 39 olan puanını 42’ye çıkartarak, puan durumunda da Menemenspor’un Erzincanspor’a mağlup olmasıyla bir basamak yükseldi ve Menemenspor’un üzerinde 5. Sırada yer aldı. 

32 GENÇLİK TARAFTAR GRUBU 

TAKIMI DÜZCE’DE DE 

YALNIZ BIRAKMADI 

Öte yandan, her zaman Ispartaspor’un destekçisi olan 32 Gençlik Taraftar Grubu yaklaşık 50 kişi ile bugün Düzce’ye giderek takımlarını Düzcespor karşısında 90 dakika boyunca destekledi. Ispartasporlu futbolu ve teknik heyet de maçtan sonra taraftarların bu vefakar ve cefakar davranışlarını karşılıksız bırakmayarak maç biter bitmez onların bulunduğu tribüne giderek galibiyet sevincini onlarla birlikte paylaştılar. 

68 AKSARAY

BELEDİYESPOR

GELİYOR 

Ispartaspor, önümüzdeki hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde 68 Aksaray Belediyespor ile karşılaşacak. Bilindiği gibi, Ispartaspor rakibini ilk yarıda deplasmanda 2 – 1 mağlup etmişti. 

2. LİG KIRMIZI GRUPTA 23. HAFTA TOPLU SONUÇLARI:  

Iğdır FK – İnegölspor: 2 – 0 

Menemenspor FK – 24 Erzincanspor: 1 – 2 

Ispartaspor – Düzcespor: 0 – 3 

68 Aksaray Beld. – Karaman FK: 0 – 2 

Denizlispor – Etimesgut Beld: 0 – 0 

İskenderunspor – Amedspor: 2 – 3 

Sarıyer – Arnavutköy Beld: 3 – 4 

Somaspor – Fethiyespor: 1 – 1 

Uşakspor – Bld. Derincespor: 1 – 7 

2. LİG KIRMIZI GRUPTA 23. HAFTA PUAN DURUMU: 

 

 


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °