Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Yukarı Gökdere Köyü’nden Başkan Başdeğirmen’e Park Teşekkürü

Yukarı Gökdere Köyü’nden Başkan Başdeğirmen’e Park Teşekkürü

ISPARTA 1.07.2021 03:27:00 0
Yukarı Gökdere Köyü’nden Başkan Başdeğirmen’e
Park 
Teşekkürü
Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Eğirdir ilçesine bağlı Yukarı Gökdere Köyüne Çocuk Parkı ve Fitnes spor Aletleri yaptırdı. Köy Muhtarı Ahmet Sarı, bu jestinden dolayı Başkan Başdeğirmen’e teşekkür etti.
 
Yukarı Gökdereli olan ve uzun yıllar Isparta’da kunduracılık yapan Ali Akbulut’un isteğini kırmayan Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, köy meydanına oyun parkı ve fitnes spor aletleri yaptırdı.
AKBULUT; “BAŞKANIMIZ
RİCAMIZI KIRMADI”
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ile görüştüğünü belirten Ali Akbulut, bu görüşmede kendisinden oyun gurubu istediğini dile getirerek; “Sağolsun başkanımız bizi kırmadı ve bizzat montajına ekip de yollayarak parkı yaptırdı. Kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.
MUHTAR SARI; “KÖYÜMÜZ
ÇOCUKLARI ARTIK DAHA MUTLU”
Yukarı Gökdere Köyü Muhtarı Ahmet Sarı da köydeki çocukların çoğunun ilk defa bugün parka gittiğini ve sabahtan akşama kadar durmadan, sıkılmadan, yorulmadan oynadıklarını belirterek; “Bu park köyümüz için büyük bir hizmet. Zira, çocuklarımızın bir gülüşü için yapamayacağımız şey yok. Bu da ispatı. Oyun parkı için Isparta Belediye Başkanımız sayın Şükrü Başdeğirmen’e köyümüz adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. İyi ki varsınız.” diyerek köylerine yapılan hizmetten duyduğu mutluluğunu dile getirdi.  
 

Pazartesi 26.3 ° / 14.1 °
Salı 27.2 ° / 13.9 °
Çarşamba 26 ° / 14.9 °