Isparta Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 103'üncü yıldönümü kutlamaları kapsamında Zafer Bayramı Konseri düzenlendi. Konserde Kültür ve Turizm Bakanlığı Ses Sanatçıları Beste Özdemir ve Cengizhan Akar sahne aldı. Isparta'da 30 Ağustos Zafer Bayramı her yıl olduğu gibi bu yıl da coşkulu bir şekilde kutlanıyor. Bu kapsamda Isparta Belediyesi tarafından Zafer Bayramı Konseri düzenlendi.
29 Ağustos Cuma günü akşamı 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen konserde Kültür ve Turizm Bakanlığı Ses Sanatçıları Beste Özdemir ve Cengizhan Akar sahne aldı. Konseri Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve eşi Şadiye Başdeğirmen, belediye meclis üyeleri, protokol üyeleri ve vatandaşlar takip etti.
Vatandaşların ilgi gösterdiği konserde sanatçılar Beste Özdemir ve Cengizhan Akar, sevilen şarkılar ile zafer türküleri seslendirdi. Meydanı dolduran vatandaşlar ve çocuklar, şarkılara eşlik ederek, gece boyunca Zafer Bayramı'nın coşkusunu yaşadılar. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve eşi Şadiye Başdeğirmen, konserin sonunda sanatçılar Beste Özdemir ve Cengizhan Akar'a hediye takdiminde bulundu.
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Isparta halkının 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutlayarak, "Sanatçılarımız bugün bizi yalnız bırakmadılar ve bugünü coşkuyla kutlamamızı sağladılar. Kendilerine teşekkür ediyorum. Rabbim inşallah daha nice Zafer Bayramlarını kutlamayı bize nasip etsin" dedi. Başdeğirmen çifti, günün anısına sanatçılara gül ürünleri ve gül tablosu hediye etti.