Geçtiğimiz hafta deplasmanda oynanacak Kahramanmaraş İstiklalspor karşılaşması için havayolu ile yola çıkan ISBAŞ Isparta32spor kafilesi, Antalya–Gaziantep seferine hazırlanan uçakta yaşanan iniş takımı arızası nedeniyle kısa süreli panik yaşamıştı.
Futbolcular ve teknik heyetin bulunduğu uçakta meydana gelen teknik arıza korkuya neden olurken, olay herhangi bir olumsuzluk yaşanmadan atlatılmıştı.
Yaşanan hadisenin ardından Isparta temsilcisi, şükür amacıyla adak kurbanı kesti. Kulüp adına kesilen adak kurbanına, Asilbey Besicilik işletmecisi Muammer Börekci'nin destek verdiği öğrenildi.
Kulüpten yapılan açıklamada, "Allah kazalardan, nazarlardan, kem gözlerden ve beterinden saklasın. Allah kabul etsin inşallah." ifadelerine yer verildi. Ayrıca desteklerinden dolayı Muammer Börekci'ye teşekkür edildi.
Yaşanan olayın ardından camiada birlik ve beraberlik mesajı verilirken, takımın lig mücadelesine moralli şekilde devam ettiği bildirildi.