Bugün, 22 Ekim 2024 Salı

2. Lig Kulüpler Birliği Başkanı Hakan Bolat; Maçları Nesine TV Naklen Verecek

2. Lig Kulüpler Birliği Başkanı Hakan Bolat; Maçları Nesine TV Naklen Verecek

SPOR 18.10.2024 18:57:00 0
2. Lig Kulüpler Birliği Başkanı Hakan Bolat;  Maçları Nesine  TV Naklen Verecek

2. Lig Kulüpler Birliği Başkanı ve aynı zamanda İskenderunspor FK Başkanı Hakan Bolat, TFF Youtube Kanalının naklen yayın işini bırakacağını belirterek; “Bundan sonra 2. Lig ve 3. Lig maçlarını bu liglerin isim sponsoru olan Nesine.com TV kanalı verecek” dedi. 

Transfer Merkezi Youtube Kanalında yayınlanan ‘Alt Ligler – 2. Lig’ Programına katılarak soruları yanıtlayan 2. Lig Kulüpler Birliği Başkanı ve aynı zamanda İskenderunspor FK Başkanı Hakan Bolat, önemli açıklamalarda bulundu. 

BAŞKAN BOLAT; “NAKLEN YAYINLANACAK

MAÇLARIN SEÇİMİ ÇOK YANLIŞ” 

2. Lig ve 3. Lig maçlarının naklen yayını konusunda görüşlerini açıklayan Başkan Bolat açıklamasında; “İki gün önce federasyonu aradım ve şu naklen yayınlanan maçları kim seçiyor diye sordum. Allah aşkına bu nasıl bir seçim ve tercihtir ya. Gruplarında hiçbir iddiası olmayan takımların maçlarını naklen yayın programına alıyorlar, son derece çekişmeli geçecek ve kritik maçları naklen vermiyorlar. 

“BUNDAN SONRA 2. LİGDE 2 DEĞİL 

3 MAÇ NAKLEN YAYINLANACAK” 

Bu nasıl iştir dedim ve konuya el attım. Bundan sonra 3+3 yayınlanacak. Yani 2. Ligde her hafta Beyaz gruptan 1, Kırmızı Gruptan 1 olmak üzere toplam 2 maç değil, 3 maç yayınlanacak ve 2. Ligde hangi maçların yayınlanacağını da gelecek haftadan itibaren biz seçeceğiz. Örneğin Kastamonu ile Sarıyer’in maçı var, grupta son derece önemli ama TFF yayınlamıyor. Batman’da çok güzel bir maç var TFF yayınlamıyor. Kısacası seyredilecek maçları değil, seyredilmeyecek maçları yayınlıyorlar. Tabi bu komple TFF’nin suçu değil, oradaki bu işi yapan 1 – 2 görevlinin veya yetkilinin suçu. 

“MAÇLARI TFF YOUTUBE KANALI 

DEĞİL NESİNE TV KANALI VERECEK” 

Şunu da buradan söyleyeyim ki, bundan sonraki maçlar artık TFF’nin Youtube Kanalından yayınlanmayacak. 2. Ve 3. Liglerin isim sponsoru olan Nesine TV Kanalından yayınlanacak. Dolayısıyla, orada daha fazla maç yayınlanacak. Haftada yayınlanacak maç sayısı 6’dan fazla olacak. Şuanda bunun hazırlıklarını yapıyorlar. O naklen yayınlar daha iyi ve daha profesyonel olacak diye düşünüyorum” dedi.  


Salı 13.3 ° / 2.6 °
Çarşamba 16.2 ° / 2.4 °
Perşembe 17.8 ° / 3.1 °