Bugün, 2 Temmuz 2024 Salı

32 Yıldır Yayın Yapan Radyoyu Kapattılar! Arkadaş FM Kanalı Kapandı!

32 Yıldır Yayın Yapan Radyoyu Kapattılar! Arkadaş FM Kanalı Kapandı!

ISPARTA 28.06.2024 11:59:00 0
32 Yıldır Yayın Yapan Radyoyu Kapattılar!  Arkadaş FM Kanalı Kapandı!

1992’den beri yayın hayatına devam eden ve bu sene 32. Yayın döneminin içerisinde olan Isparta’nın ilk ve tek dini/tematik radyosu Arkadaş FM’in YouTube kanalı kapatıldı.

Isparta’da 32 yıldır dini/tematik alanda yayın hayatına devam eden Arkadaş FM’in YouTube kanalı “Topluluk Kuralları İhlali” sebep gösterilerek kapatıldı ve kanal YouTube’dan tamamen kaldırıldı. Konuyla ilgili Arkadaş FM Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Uğur Demiralay şunları söyledi.

KANALIMIZ TAMAMEN KALDIRILDI

Yaklaşık 4 yıl önce “Sizin Olduğunuz Her Yerde Sizinle Olan Bir Arkadaş” mottosuyla sosyal ve dijital mecralarda ekibimizle var olan sayfaları aktifleştirip yeni mecralar açarak içeriklerimizi sıklaştırmaya başladık. Amacımız tüm insanlara kaliteli ve faydalı içerikler sunabilmek. Özellikle YouTube kanalımız bu 4 senede en aktif ve erişimi yüksek bir mecra haline geldi. Geçtiğimiz günlerde YouTube yönetimi kanalımızı çeşitli içeriklerimizi referans göstererek tamamen kaldırdı. 400 Video, binlerce abone, yüz binlerce saat izlenme ve milyonlarca kişiye erişmiş Arkadaş FM YouTube kanalımız “Topluluk Kurallarını” ihlal ettiğimiz gerekçesiyle YouTube’dan tamamen kaldırıldı.

TOPLULUK KURALLARI 

DEĞİL KORKULARINDAN

Aylar ve yıllar önce yüklenen videolar Hamas’ın 7 Ekim’ deki haklı mücadelesinden sonra tekrar denetlenerek “Topluluk Kuralları İhlali” gerekçesiyle kaldırıldı. Kaldırılan ve uyarılan videolarımıza baktığımızda Siyonizm, Hamas, Kassam Tugayları vb. içerikleri görüyoruz. İlk uyarı aldığımız video ise çok ironik. Bildiğiniz gibi 18 Kasım’da Sivil Toplum Kuruluşları öncülüğünde Isparta’da kitlesel, topluluk halinde ve ses getiren “Isparta Gazze İçin Ayakta” yürüyüşü yapılmıştı. Onunla ilgili yürüyüşten görüntülerin yer aldığı bir videomuz yayınladıktan 6 ay sonra “Topluluk Kurallarını İhlal Ettiği” gerekçesiyle kaldırıldı. O videoda “Ebu Ubeyde” rolünde olan kardeşlerimizin de görüntüsü vardı. Sanıyoruz ki o sebeple videoyu kaldırdılar. Bir kez daha anladık ki sahtesinden korkulan bir adam ve fikirlerin gerçeği onları nasıl korkutuyor bir düşünün.

Topluluk Kuralları bahane korkularını hepimiz görüyoruz. Topluluk Kuralları bahane edenlere mesajımız şudur ki; bir topluluğu yok eden Siyonizm, onun görünen yüzü olan terörist israil ve destekçilerine karşı mücadelemiz her alanda, herkesle, her şekilde ve her halükârda devam edecek, etmeli! Kimin elinden ne geliyorsa. Boykotsa boykot, eylemse eylem, mücadele ise mücadele…

SİSTEMATİK TEHLİKE

En son gelen ve kanalımızın kapatılmasına sebep olan bir diğer içeriğimiz ise sadece sesten oluşan “Sistematik Tehlike” adlı radyo programının 4. bölümü. Artık bu bölümde Siyonizm ve Büyük Orta Doğu Projesi hakkında onları rahatsız eden hangi ifadeler geçtiyse…

Referans gösterilerek kanalımızın kapanmasına vesile olan bu programların tüm bölümlerini sizlerle paylaşıyoruz.

Arkadaş FM Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Uğur Demiralay açıklamasını şu söz ve taleplerle bitirdi.

RİCAMIZ ve TABÎ VAZİFEMİZ

“Dünyanın Baş Belası” olan Siyonistleri anlatan bu programları dinleyerek tanımanız ve daha fazla kişinin istifadesine sunabilmektir.

Sistematik Tehlike ve Siyon Liderlerinin Protokolleri programlarının sadece bu bağlantılardan ulaşabileceğiniz kayıtlarını paylaşarak daha fazla kişiye ulaştırabilirsiniz.

İLGİLİ PROGRAMLARA 

ULAŞABİLECEĞİNİZ BAĞLANTILAR

Sistematik Tehlike (Dünyanın Baş Belası Siyonistler)

https://drive.google.com/drive/folders/1-acxnm_u1MfTn3aEBRuglaSl4qWA3Fe8?usp=drive_link

Siyon Liderlerinin Protokolleri

https://drive.google.com/drive/folders/1YF031t_AIDiSFl5l_cQhMt6qrTFchOSE?usp=drive_link


Salı 30 ° / 16.3 °
Çarşamba 33.3 ° / 18.4 °
Perşembe 26.8 ° / 15.8 °