Bugün, 26 Haziran 2024 Çarşamba

Ak Parti Isparta İl Başkanlığı Kurban Bayramı Programı Düzenledi; Bayramlaştılar…

Ak Parti Isparta İl Başkanlığı Kurban Bayramı Programı Düzenledi; Bayramlaştılar…

ISPARTA 16.06.2024 13:21:00 0
 Ak Parti Isparta İl Başkanlığı Kurban Bayramı Programı Düzenledi;  Bayramlaştılar…

Ak Parti Isparta İl Başkanlığı, Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenledi. Programa, Ak Parti yönetimi ve partililer katıldı. 

Bugün başlayan Mübarek Kurban Bayramı münasebetiyle dün Ak Parti Isparta İl Başkanlığında bayramlaşma programı gerçekleştirildi. Saat 16.30’da başlayan bayramlaşma programına; Partinin İl Başkanı Furkan Cem Er, Merkez İlçe Başkanı Halil İbrahim Güleç, Milletvekilleri Mehmet Uğur Gökgöz ve Osman Zabun, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Ali Ertuğrul, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, İl ve Merkez İlçe Yönetimleri, İl ve İlçe Belediye Başkanları ile çok sayıda partili katıldı. 

BİRLİK, BERABERLİK, SEVGİ VE SAYGI….

İl Başkanı, Milletvekilleri ve Belediye Başkanı yaptıkları konuşmalarda bayramın anlam ve önemine vurgu yaparak, birlik ve beraberlik mesajları verdiler. İl Başkanı Furkan Cem Er, programda yaptığı konuşmada Kurban Bayramı'na kavuşmanın sevincini yaşadıklarını belirtti. Er konuşmasında; “Bayramı bayram yapan aramızdaki bu güçlü bağ, gönül birliği ve muhabbettir. Sevgi ve hoşgörünün hakim olduğu, birlik ve huzur içinde nice bayramlara erişmemizi diliyorum" dedi. Milletvekilleri Gökgöz ve Zabun ile Belediye Başkanı Başdeğirmen, yaptıkları konuşmalarda bayramın anlam ve önemine vurgu yaparak, birlik ve beraberlik mesajları verdiler. 

Ak Parti Isparta İl Başkanlığı'nın düzenlediği bu program, partililerin yoğun katılımı ile gerçekleşti ve bayramlaşma töreni ile sona erdi.


Çarşamba 33.9 ° / 20.5 °
Perşembe 32.4 ° / 19.6 °
Cuma 32.8 ° / 18.1 °