Bugün, 5 Ekim 2024 Cumartesi

Ispartalılar Dikkat! O Gün Hava Sıcaklığı 36 Dereceye Çıkacak!

Ispartalılar Dikkat! O Gün Hava Sıcaklığı 36 Dereceye Çıkacak!

ISPARTA 13.07.2024 20:54:00 0
 Ispartalılar Dikkat! O Gün Hava Sıcaklığı  36 Dereceye Çıkacak!

Isparta’da yaşanan kurak ve sıcak haziran ayının ardından Meteoroloji'den bir sıcaklık uyarısı daha geldi. Yapılan uyarıda, Salı gününe dikkat çekilerek, sıcaklıkların 5 derece birden artacağı kaydedildi. 

Yüksek hava sıcaklıkları ülke genelinde olduğu gibi Isparta’da da etkisini sürdürmeye devam ediyor. 3 gün boyunca özellikle kıyı kesimlerinde etkili olan kuvvetli rüzgarın ardından vatandaşlar, dört gözle gelecek yağmur haberini beklemeye başlamıştı.

Vatandaşlar yağmur haberi beklerken, Meteoroloji'den Isparta için yüksek sıcaklık uyarısı geldi. Meteoroloji'nin son tahminlerine göre, Isparta’da sıcaklıklar tekrardan 40 dereceye kadar yükselecek. Hafta başından itibaren giderek yükselecek olan sıcaklıklar çarşamba günü zirveye ulaşacak.

SALI GÜNÜ YANACAĞIZ

Sıcaklık seviyelerinin 36 dereceye ulaşacağı çarşamba günü, hissedilen sıcaklığın ise 40 dereceye kadar çıkacağı tahmin ediliyor. Uzmanlar özellikle çarşamba günü için, güneş ışınlarının yoğun olduğu saatlerde zorunlu olmadıkça dışarı çıkılmaması uyarısında bulunuyor.


Cumartesi 26.5 ° / 12.1 °
Pazar 25.7 ° / 12.3 °
Pazartesi 24.7 ° / 11.8 °