Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Küme Düşme Tehlikesi Yok, Play – Off’a Yükselme Şansı Yok; Ligi Bitirdiler!...

Küme Düşme Tehlikesi Yok, Play – Off’a Yükselme Şansı Yok; Ligi Bitirdiler!...

SPOR 27.04.2024 17:20:00 0
 Küme Düşme Tehlikesi Yok, Play – Off’a Yükselme Şansı Yok;  Ligi Bitirdiler!...

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta 7 ila 12. Sıra arasındaki takımların küme düşme durumu da, şampiyon olma veya Play – Off’a yükselme durumu da bulunmuyor. Dolayısıyla, bu 6 takım için geride kalan iki maçın galibiyet veya mağlubiyet adına bir önemi yok ve bu takımlar için lig bir anlamda bitmiş durumda. 

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta ligin son iki haftasına girilirken, şampiyon takım ile ligden düşen takımlar hemen hemen netleşmek üzere. 

LİGİ BİTİRDİLER…

Ancak, gerek şampiyonluk yarışından uzak kalmış ve gerekse lig düşme potası dışında bulunan takımlar var ki, bu takımlar için kalan haftalar pek bir anlam taşımıyor. Zira, grupta 7. Sıra ile 12 sıra arasında bulunan; Ispartaspor, İnegölspor, Somaspor, Fethiyespor, 68 Aksarayspor, ve Karaman FK takımları için lig bir anlamda bitmiş durumda. 

ŞAMPİYONLUK VE KÜMEDE 

KALMA MÜCADELESİ 

Öte yandan, grupta Amedspor ile Kastamonuspor takımları şampiyonluk mücadelesi verirken, Iğdırspor FK, Erzincanspor, Menemenspor ve İskenderunspor takımları ise Play – Off’u garantilemiş durumda. Ligin dibinde ise Uşakspor’un ligden düşmesi haftalar öncesinden belli olurken, Denizlispor da geçtiğimiz hafta ligden düştü. Diğer takımlar olan Düzcespor, Sarıyer, Derince Belediyespor, Etimesgut Belediyespor ve Arnavutköy Belediyespor takımları kümede kalmak için kıyasıya bir mücadele veriyor. Bu takımlardan ikisi daha ligden düşecek. Ancak, bu iki takımın hangileri olacağı kalan iki haftada belli olacak. 


Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °