Tarih: 15.09.2024 07:57

Yeşil – Pembeli Ekip İzmir Deplasmanında; Ispartaspor KRİTİK Virajda!

Facebook Twitter Linked-in

Ispartaspor, bugün deplasmanda Altınordu takımı ile son derece önemli maça çıkıyor. İzmir Metin Aktay Yerleşkesinde oynanacak maç saat 16.30’da başlayacak.

TFF 2. Lig Beyaz Grupta temsilcimiz Ispartaspor, bugün oynayacağı Altınordu  maçı hazırlıklarını önceki gün tamamlayarak dün İzmir’e hareket etti. Akşam saatlerinde İzmir’e ulaşan Yeşil – Pembeli ekip konaklayacağı otele yerleşerek maç saatini beklemeye başladı.

ISPARTASPOR

KRİTİK VİRAJDA

Ligin ilk iki haftasında bir mağlubiyet ve bir beraberlik alarak 1 puan toplayan ve ligde 1 puanla 14. Sırada bulunan Yeşil – Pembeliler için hayati önem taşıyan karşılaşma bugün İzmir Metin Aktay Yerleşkesinde oynanacak ve maç saat 16.30’da başlayacak.

MAÇI FURKAN 

AKSUOĞLU YÖNETECEK

Ispartaspor’un bugün deplasmanda oynayacağı Altınordu maçını Sinop Bölgesi Hakemlerinden Erdal Yılmaz yönetecek. Yılmaz’ın Yardımcılıklarını Kenan Özcan ve Volkan Kaan Topal yapacak. Mücadele dördüncü hakem olarak ise Melih Kurt görev yapacak.

32 GENÇLİK TAKIMI 

YALNIZ BIRAKMAYACAK 

Öte yandan, Ispartaspor’u yıllardır evinde veya deplasmanda destekleyen 32 Gençlik Taraftar Grubunun, yarınki Altınordu maçı için İzmir’e gideceği ve yaklaşık 500 taraftarın stadda takımlarını destekleyecekleri öğrenildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —