Tarih: 22.07.2024 19:39

AFT Tanıtım Tarafından Gerçekleştirilecek Olan; Isparta’da AUTOSHOW Rüzgarı Esecek

Facebook Twitter Linked-in

Yine Yeni Yeniden’ temasıyla organizasyonu düzenleyen AFT Tanıtım, Reklam ve Organizasyon Hizmetleri Şirketi tarafından gerçekleştirilecek olan Isparta Autoshow 2024 kapılarını 25 Temmuz’da tüm Isparta ve bölge halkına açıyor.  Isparta ve göller bölgesinin otomobil markalarını yakından görüp inceleyebileceği Isparta Autoshow ismiyle önümüzdeki Perşembe günü açılacak.

AKTAŞ; “AFT TANITIM OLARAK ÇALIŞMALARIMIZI 

YOĞUN BİR ŞEKİLDE SÜRDÜRÜYORUZ” 

25 – 28 Temmuz tarihlerinde tüm Isparta ve bölge halkının birçok markayı bir arada görebileceği ve alacakları otomobil konusunda tercih yapmalarına imkan verecek Isparta Autoshow’a beklediklerini ifade eden AFT Tanıtım Genel Koordinatörü Fuat Aktaş, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “

“ISPARTA AUTOSHOW ÖNEMLİ 

ORGANİZASYONLARIMIZDAN BİRİSİDİR” 

Başta Antalya olmak üzere Isparta ve Alanya’da da Auto Show organizasyonları yapmaktayız. 

‘Isparta Autoshow 2024’ü 25 Temmuz 2024 Perşembe saat 14.30’da Gökkube Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde açarak Isparta halkının beğenisine sunacağız. Tabiki,  Isparta’nın dışında Burdur başta olmak üzere civar il ve ilçelerden de gelecek olan vatandaşlarımızın da beğenisine sunulacaktır. Isparta Autoshow 2024 otomotiv markaları ile birlikte, motosiklet ve karavan firmaları da bulunacak ve stand açacaklardır. 

Biz AFT Tanıtım olarak bu organizasyonumuzu ‘Yine Yeni Yeniden’ mottosuyla organize ediyoruz. Zira, sezonun tam da ortasında; Otomotiv sektöründeki hareketi daha da yukarılara taşımayı hedeflediğimiz, binek otomobiller ile birlikte ticari araçların da bir arada olacağı geniş katılımlı bir organizasyon. Son yıllarda ivmesi sürekli artan elektrikli otomobillerin de yer alacağı, Ziyaretçilerin birçok markayı bir arada görebileceği ve tercih yapmalarına fırsat yaratacak bir etkinlik olacak. 

“ISPARTA AUTOSHOW 2024

HEDEF ODAKLI BİR ORGANİZASYON” 

Isparta başta olmak üzere bölgenin ekonomik potansiyeli ve sektöre olan ilgisinin üst seviyelerde olması, Isparta Autoshow’un gerekliliği ve devamlılığının bir göstergesi olarak görmekteyiz. Isparta Belediyesi’nin de katkı ve destekleriyle, Isparta ve Burdur merkezi başta olmak üzere ilçelerde de tanıtım faaliyetlerine ağırlık verilerek ziyaretçi potansiyelinin artırılması sağlamayı hedefliyoruz” dedi. 

ISPARTA AUTOSHOW BU SAATLER

ARASINDA ZİYARET EDİLEBİLECEK...

AFT Tanıtım Genel Koordinatörü Aktaş, tüm ziyaretçilerin Isparta Autoshow’u 25 – 28 Temmuz 2024 tarihleri arasında hafta içi 15.00 – 22.00 saatleri, hafta sonu ise saat 11.00 – 22.00 saatleri arasında ziyaret edebileceklerini sözlerine ekledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —