Bugün, 8 Eylül 2024 Pazar

Ak Parti Genel Başkan Vekili Yardımcısı Bilgiç; Başdeğirmen’i Ziyaret Etti

Ak Parti Genel Başkan Vekili Yardımcısı Bilgiç; Başdeğirmen’i Ziyaret Etti

ISPARTA 24.07.2024 13:04:00 0
Ak Parti Genel Başkan Vekili Yardımcısı Bilgiç;  Başdeğirmen’i Ziyaret Etti

AK Parti Genel Başkan Vekili Yardımcısı, TBMM önceki dönem Meclis Başkan Vekili ve Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret etti. 

Isparta’da bir dizi ziyaretlerde bulunduğunu, seçimlerden buyana şehre gelemediğini dile getiren AK Parti Genel Başkan Vekili Yardımcısı, TBMM önceki dönem Meclis Başkan Vekili ve Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, “Başkanımızın yapmış olduğu yatırımları bir kez daha gördüm. Andık Deresine hiç gidememiştim, oradaki rekreasyon alanını, düzenlemeleri gördüm, tebrik ediyorum, çok güzel iş olmuş. Isparta’mız için hayırlı olur. Otogara baktım, orası da gayet güzel olmuş. Köprülü kavşak ihalesi yeniden yapıldı. Oranın da en kısa zamanda yer teslimi yapılır ve en kısa zamanda tamamlanır. 

Başkanımıza yapmış oldukları hizmetleri için teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun diyorum” dedi. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de AK Parti Genel Başkan Vekili Yardımcısı, TBMM önceki dönem Meclis Başkan Vekili ve Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’e nazik ziyaretleri için teşekkür etti. Başkan Başdeğirmen, ortak konuları istişare imkanı bulduklarını belirterek, “Sayın vekilimiz uzun yıllar Isparta’mıza hizmet etti. İstişarelerin bizlere çok büyük faydaları var. Rabbim sağlıklı günlerde bizlere güzel hizmetler yapmayı nasip etsin. Ziyaretlerinden dolayı sayın vekilimize teşekkürlerimi sunuyorum” görüşlerinde bulundu.


Pazar 28.4 ° / 17.2 °
Pazartesi 27.5 ° / 16.2 °
Salı 26.9 ° / 15.6 °