Bugün, 8 Eylül 2024 Pazar

Ak Parti Isparta İl Başkanı Furkan Cem Er’den; Basın Bayramı Mesajı

Ak Parti Isparta İl Başkanı Furkan Cem Er’den; Basın Bayramı Mesajı

ISPARTA 24.07.2024 16:42:00 0
Ak Parti Isparta İl Başkanı Furkan Cem Er’den;  Basın Bayramı Mesajı

Ak Parti Isparta İl Başkanı Furkan Cem Er; 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. 

Başkan Er mesajında; “Gazeteciler ve Basın Bayramı vesilesiyle, tüm basın mensuplarımızın bu özel gününü en içten dileklerimizle kutluyoruz. Basın, demokrasinin temel taşlarından biri olup, kamuoyunu doğru, tarafsız ve hızlı bir şekilde bilgilendirme görevini üstlenmektedir.

Basın mensuplarımız, halkın haber alma hakkını sağlama konusunda büyük bir özveriyle çalışmaktadır. Mesleklerini icra ederken karşılaştıkları zorluklara rağmen, objektif ve tarafsız habercilik anlayışından ödün vermeyen gazetecilerimize minnettarız. AK Parti olarak, basın özgürlüğünün korunması ve gazetecilerin daha iyi çalışma koşullarına sahip olmaları için gerekli adımları atmaya devam edeceğiz.

Gazetecilik, bilgiye erişim ve halkın doğru bilgilendirilmesi adına büyük bir öneme sahiptir. Bu anlamda, basın mensuplarının mesleklerini icra ederken etik kurallara bağlı kalarak, toplumun menfaatlerini gözetmeleri büyük bir önem arz etmektedir. Bizler de, basın mensuplarımızın bu önemli görevlerini yerine getirirken her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek isteriz.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm gazetecilerimizin Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutluyor, meslek hayatlarında başarılar diliyoruz” dedi. 


Pazar 28.4 ° / 17.2 °
Pazartesi 27.5 ° / 16.2 °
Salı 26.9 ° / 15.6 °