Bugün, 1 Temmuz 2024 Pazartesi

Alim Harlak Yuvada Kaldı

Alim Harlak Yuvada Kaldı

ISPARTA 27.06.2024 13:10:00 0
Alim Harlak  Yuvada Kaldı

Ispartaspor’un geçen sezon Nazillispor’dan kiralık olarak aldığı ve Yeşil – Pembeli ekipte ortaya koyduğu futbolla göz dolduran Alim Harlak yeni sezonda da Ispartaspor’da oynamaya devam edecek. Yeşil – Pembeli yönetim söz konusu futbolcu ile yeni sezon için anlaşmaya vardı. 

Alim Harlak’ın Ispartaspor’da kalması konusunda Aydın Manşet İnternet Haber Sitesinde yayınlanan haberde şöyle denildi; Nazilli'de ayrılık

Nazillispor’un sezon başı kiralık olarak gönderdiği Alim Harlak, sezonu geçirdiği Isparta 32 Spor’da kalmayı tercih etti.

TFF 2.Lig ekiplerinden Nazillispor forması ile 22-23 sezonunda başarılı bir performans sergileyen Alim Harlak, sezon başı yaşanan sıkıntılar nedeniyle Isparta 32 Spor’a kiralandı. Geçtiğimiz sezon Isparta ekibiyle de başarılı bir performans sergileyen Harlak için, yeni bir gelişme yaşandı. Ege ekibi, performansını beğendiği 28 yaşındaki oyuncunun bonservisini aldı. Yeni sezonda tekrar 2.Lig’de mücadele edecek olan Harlak için, önümüzdeki günlerde resmi açıklamanın yapılması bekleniyor.


Anahtar Kelimeler: Harlak Yuvada Kaldı
Pazartesi 27.6 ° / 15 °
Salı 30 ° / 16.3 °
Çarşamba 33.3 ° / 18.4 °