Bugün, 30 Haziran 2024 Pazar

Anadolu Gençlik Derneği Isparta 2024 Yaz Etkinlikleri; YAZ – ET Başlıyor

Anadolu Gençlik Derneği Isparta 2024 Yaz Etkinlikleri; YAZ – ET Başlıyor

ISPARTA 25.06.2024 15:12:00 0
Anadolu Gençlik Derneği Isparta 2024 Yaz Etkinlikleri;  YAZ – ET Başlıyor

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Isparta Şubesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Yaz Etkinlikleri (YAZ – ET) başlıyor. Etkinliler bu yıl 1 Temmuz 9 Ağustos tarihleri arasında yapılacak. 

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Isparta Şubesi Başkanı Mustafa Akgül, açıklamasında; “Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Isparta şubesi olarak her yıl düzenlediğimiz Yaz Etkinliklerini bu yıl 1 Temmuz 9 Ağustos tarihleri arasında yapacağız. Yaz tatilinin sadece boş vakitten ibaret olmadığını, aksine gençlerimizin Rabb’ine, ailesine, çevresine, ülkesine ve coğrafyasına karşı sorumluluklarının farkına vararak eksikliklerini tamamlayacakları bir fırsat olarak görmekteyiz.

Nitekim AGD dünyaya yeniden yön verecek, kurtların kapmaya niyetlendikleri kuzulara hangi nehrin kenarında olursa olsun kol kanat gerecek, çorbasını komşusuyla paylaşacak, kardeşlik anlayışıyla coğrafyamızı bir ve bütün tutacak kadroların harmanlandığı etkin bir teşkilattır. Yaz Etkinlikleri gençlerimizin AGD ideallerine sımsıkı sarılıp aynı hedeflere kilitlenmeleri için birlikteliğimizi inşa edeceğimiz bir çalışmadır.

Yaz Etkinlikleri kapsamında Kur'an-ı Kerim, İlmihal, Akaid, Adab-ı Muaşeret, Peygamberler Tarihi, Örnek Şahsiyetler gibi derslerle gençlerimizi eğitirken yüzme, gezi ve piknikler, savunma sporları, at biniciliği gibi Sosyal, Kültürel ve Teknolojik faaliyetlerle eğlendirerek bilgili, inançlı ve çalışkan bir sorumlu fert haline dönüştürmenin gayretinde olacağız. Yaz Etkinliklerine kayıtlar 1 Temmuz Pazartesi gününe kadar devam etmektedir. Velilerimizi Belediye İşhanı 4. katta bulunan temsilciliğimize bekliyoruz” dedi. 


Pazar 26.8 ° / 16 °
Pazartesi 27.6 ° / 15 °
Salı 30 ° / 16.3 °