BAL’da Fikstür Çekimi 4 Eylül’de

BAL’da Fikstür  Çekimi 4 Eylül’de

BAL’da Fikstür Çekimi 4 Eylül’de

2024 – 2025 Sezonu Bölgesel Amatör Lig’de fikstür çekim tarihi belli oldu. 

TFF’nin resmi siteminden yapılan bilgilendirmeye göre fikstür çekimi ve bilgilendirme toplantısı 4 Eylül Perşembe günü yapılacak. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Riva’daki yerleşkesinde gerçekleşecek olan toplantı saat 12.00’de başlayacak. BAL’da bu sezon 153 takım 10 grupta mücadele edecek.

KEÇİBORLU BELEDİYESPOR 

6. GRUPTA

Yeni sezonda Bölgesel Amatör Ligde Isparta’yı temsil edecek olan Keçiborlu Belediyespor’un çekilecek fikstürle birlikte maç programı da belirlenmiş olacak. Bilindiği gibi yeni sezonda BAL 6. Grupta mücadele edecek olan Keçiborlu Belediyespor’un grubunda kendisi ile birlikte; 2 Eylül Spor Kulübü, Mersin-Anamur Belediye, Tarsus İdman Yurdu, Mezitli 33spor, Homurlu 1951, Antalya Manavgat Belediyesi, Kumluca Belediyesi, Kaş Kınıkspor, Konya Akşehirspor, Fuzul Ömeranlıspor, Ereğlispor, Aksaray Osmanlı 1453 takımları bulunuyor. 

BAL 4 – 5 EKİM’DE START ALACAK 

16 takımlı grupta maçlar çift devreli lig esasına göre oynanacak. Ligin statüsü fikstür çekiminde açıklanacak. Bu sezon ilk kez Play-Off sistemin geçileceğine dair haberler var. Bu sezon lig 5-6 Ekim haftasında start alacak.



Anahtar Kelimeler: Fikstür Çekimi Eylül’