Bugün, 26 Haziran 2024 Çarşamba

Başkan Tekeli’den Kurban Bayramı Mesajı

Başkan Tekeli’den Kurban Bayramı Mesajı

ISPARTA 16.06.2024 06:13:00 0
Başkan Tekeli’den  Kurban Bayramı  Mesajı

İyi Parti İl Başkanı Dr. İbrahim Tekeli, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Bu bayramda da bu değerlerimizi en üst düzeyde yaşamak dileğiyle, birlikte nice mutlu bayramlara ulaşmayı temenni ediyorum.” dedi.

Başkan Tekeli mesajında, Kurban Bayramı'nın Müslüman aleminin birlik ve beraberliğini pekiştiren önemli bir zaman dilimi olduğunu belirterek, "Bu mübarek günlerde, sevgi, saygı ve hoşgörüyle bir araya gelerek, birlikte güzel ve huzurlu bir gelecek inşa etmenin önemini bir kez daha hatırlıyoruz" dedi.

Tekeli, bayramın anlam ve önemine değinirken, "Paylaşmanın, yardımlaşmanın ve birlikte olmanın değerini bir kez daha idrak ettiğimiz bu günlerde, İyi Parti olarak toplumumuzun her kesimiyle birlikte olmayı, sorunları paylaşıp çözüm arayışında bulunmayı kendimize görev edinmekteyiz" ifadelerini kullandı.

Başkan Tekeli, tüm Isparta halkının ve Müslüman Aleminin Kurban Bayramı'nı en içten dileklerle kutlayarak, "Sağlık, mutluluk ve huzur dolu nice bayramlar geçirmeniz dileğiyle" diyerek mesajını sonlandırdı. 


Anahtar Kelimeler: Başkan Tekeli’ Kurban Bayramı Mesajı
Çarşamba 33.9 ° / 20.5 °
Perşembe 32.4 ° / 19.6 °
Cuma 32.8 ° / 18.1 °