Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Batıkent Mahallesi Muhtarı Hasan Tuncer’den; Mehteran’lı Muhtarlık Bürosu Açılışı

Batıkent Mahallesi Muhtarı Hasan Tuncer’den; Mehteran’lı Muhtarlık Bürosu Açılışı

ISPARTA 27.04.2024 15:17:00 0
Batıkent Mahallesi Muhtarı Hasan Tuncer’den;  Mehteran’lı  Muhtarlık Bürosu Açılışı

31 Mart Yerel Seçimlerinde Batıkent Mahallesinde Muhtar seçilen Hasan Tuncer, Muhtarlık Bürosunu Mehteran Takımının gösteri yaptığı görkemli bir törenle açtı. Muhtar Tuncer, yerinde ve kaliteli hizmet adına mahalle halkının yaşam şartlarını iyileştirme adına projeler hayata geçireceğini bildirdi. 

Demokrasinin uç beyleri olan muhtarların vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmesi için projelendirdiği hizmet binalarına bir yenisini daha eklendi. Batıkent Mahallesi Muhtarı Hasan Tuncer, Muhtarlık Bürosunu törenle hizmete açtı. 

Geçtiğimiz gün yapılan açılış törenine çok sayıda davetli katıldı. Açılış töreninde konuşan Batıkent Mahallesi Muhtarı Hasan Tuncer, mahallenin en ücra noktaya kadar her yerin kendisi için çok değerli olduğunu belirterek, hizmetin büyüğü ya da küçüğü olmadığına vurgu yaptı. Her sokağa ihtiyaçları doğrultusunda hizmet götürdüğünü ifade eden Muhtar Tuncer; “Bugün mahallemize kazandırdığımız muhtarlık bürosu da bizim için çok önemli bir proje. Mahallemize getirdiğimiz hizmetler de en az o kadar önemlidir. Hizmetlerimizi bu şekilde vatandaşımızın ayağına götürüyoruz. Her sokakta bir hizmetimiz olacak bundan böyle. Onun için hep birlikte bu güzellikleri paylaşıyorsak şehrimiz güzel olur. Huzurumuz, sağlığımız ve mutluluğumuz daim olur. Dolayısıyla hep birlikte kardeşçe mahallemizde, şehrimizde daha güzele doğru gitmek üzere çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.


Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °