Bugün, 30 Haziran 2024 Pazar

Belediye Başkanı Başdeğirmen: Gençlere Yönelik Güzel Çalışmalar Yapıyorsunuz

Belediye Başkanı Başdeğirmen: Gençlere Yönelik Güzel Çalışmalar Yapıyorsunuz

ISPARTA 25.06.2024 21:40:00 0
Belediye Başkanı Başdeğirmen:  Gençlere Yönelik Güzel  Çalışmalar Yapıyorsunuz

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, İnsan Eğitimi Kültür ve Yardımlaşma Vakfı (İnsan Vakfı) Isparta Temsilcisi ve Genç Hareket Gençlik Spor Kulübü Derneği Başkanı Doç. Dr. Muhammet Yurtseven ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. 

Ziyarette dernek binasında oluşturulan kütüphaneyi gezen Başkan Başdeğirmen, dernek yöneticileriyle görüş alışverişinde bulundu. İnsan Eğitimi Kültür ve Yardımlaşma Vakfı (İnsan Vakfı) Isparta Temsilcisi ve Genç Hareket Gençlik Spor Kulübü Derneği Başkanı Doç. Dr. Muhammet Yurtseven, Yedişehitler Mahallesi’nde hizmet veren vakıf ve dernek hakkında bilgi aktardı. 2017 yılından bu yana dernekte üniversiteden akademisyenlerle birlikte kültür hizmeti vermeye çalıştıklarını ifade eden Yurtseven, “Haftada bir gün alanında uzman akademisyen arkadaşlarımız geliyorlar, vatandaşlarımız özellikle de yüksek lisans, doktora öğrencilerimizle sanat, fikir faaliyeti yürütüyorlar. 

Oluşturduğumuz kütüphanedeki kitapların bir kısmını Gençlik ve Spor Bakanlığımız hibe olarak hediye etmişti. Bir kısmını da üniversitedeki hocalarımız kendi imkanlarıyla tahsis ettiler. Yaz aylarında mahalledeki çocuklar da kütüphanemizden yararlanıyorlar. Binamızın 3 katını depremzedelere tahsis etmiştik. Depremzede vatandaşlarımız burada kaldılar. Isparta’nın kültürel aklına küçük, mütevazi yerde hizmet etmeye çalışıyoruz. Bizleri ziyaretinizden dolayı size çok teşekkür ediyoruz” dedi. 

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, İnsan Vakfı ve Genç Hareket Gençlik Spor Kulübü Derneği’nin çok güzel bir kütüphane oluşturduğunu belirterek, burada mahalledeki çocuk ve gençlerin ders çalışma ihtiyacını karşılayabilecek bir ortam olduğunu gördüklerini söyledi. Başkan Başdeğirmen, “Dernek yöneticilerimizden Allah razı olsun. Güzel bir ortam var. Üst katları depremzedelere tahsis etmişsiniz. 

O da çok güzel bir davranış olmuş. Rabbim bir daha o acıları bize göstermesin. Çalışmalarınız gençlerin ufkunu açmak ve onlara yön vermek anlamında çok güzel olmuş. Vermiş olduğunuz emeklerden dolayı şahsım ve hemşehrilerim adına teşekkür ederim” görüşlerinde bulundu.

 


Pazar 26.8 ° / 16 °
Pazartesi 27.6 ° / 15 °
Salı 30 ° / 16.3 °