Bugün, 29 Eylül 2024 Pazar

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in Kızı; Mürüvvet Başdeğirmen Son Yolculuğuna Uğurlandı

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in Kızı; Mürüvvet Başdeğirmen Son Yolculuğuna Uğurlandı

ISPARTA 29.09.2024 09:08:00 0
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in Kızı;  Mürüvvet Başdeğirmen  Son Yolculuğuna Uğurlandı

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in önceki gün vefat eden kızı Mürüvvet Başdeğirmen dün öğle namazının ardından binlerce kişinin katıldığı cenaze namazının ardından Asri Mezarlıkta son yolculuğuna uğurlandı. 

Bilindiği gibi, Merhume Mürüvvet Başdeğirmen, geçen yıl 13 Mayıs tarihinde sahibi bulunduğu atla gezintiye çıktığı sırada attan düşerek beyin kanaması geçiren ve yaklaşık 1,5 yıldır SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde Yaşam Destek Ünitesine bağlı olarak yaşam mücadelesi veren 34 yaşındaki Mürüvvet Başdeğirmen önceki gün vefat etmişti. 

CENAZE NAMAZINA BÜYÜK KATILIM 

Önceki gün akşam saatlerinden itibaren evlerinin önünde kurulan taziye çadırında taziyeleri kabul eden Başdeğirmen ailesi öğle saatlerinde İl Müftülüğü önünde düzenlenecek olan cenaze merasimi için cami önünde yerlerini aldı. Binlerce kalabalığın katıldığı cenaze törenine; Isparta Valisi Abdullah Erin, Ak Parti Genel Başkan Vekili Yardımcısı, TBMM önceki dönem Meclis Başkan Vekili ve Isparta eski Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, ANAP Genel Başkanı ve eski bakanlardan Erkan Mumcu, Savcı Sayan, Milletvekilleri Mehmet Uğur Gökgöz, Osman Zabun, Yalım Halıcı, Hasan Basri Sönmez, Recep Özel, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, mülki ve askeri erkan, belediye çalışanları ve binlerce vatandaş katıldı.

ASRİ MEZARLIKTA SON 

YOLCULUĞUNA UĞURLANDI 

Öğle namazının kılınmasının ardından meydanda kılınan cenaze namazı esnasında meydan kalabalığı almayınca namaz için bir süre beklenildi. Namazın kılınmasının ardından bir süre omuzlarda taşınan cenaze daha sonra nakil aracına konularak Asri Mezarlık’a götürüldü. 

BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN

TAZİYELERİ KABUL ETTİ 

Cenazenin toprağa verilmesinden sonra Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve ailesi taziyeleri kabul etti.


Pazar 27.5 ° / 15.2 °
Pazartesi 18 ° / 9.9 °
Salı 17.6 ° / 7.5 °