Bugün, 28 Eylül 2024 Cumartesi

Birlik Başkanı Hüseyin Sarıdaş Hayvan Pazarını Ziyaret Etti; Başkan Sarıdaş Yetiştiricinin Yanında

Birlik Başkanı Hüseyin Sarıdaş Hayvan Pazarını Ziyaret Etti; Başkan Sarıdaş Yetiştiricinin Yanında

ISPARTA 13.06.2024 17:33:00 0
Birlik Başkanı Hüseyin Sarıdaş Hayvan Pazarını Ziyaret Etti;  Başkan Sarıdaş  Yetiştiricinin Yanında

Isparta Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Hüseyin Sarıdaş, Kurban Bayramı öncesi yetiştirdiği koyun ve keçileri satmak için pazara çıkaran yetiştiricileri Hayvan Pazarında ziyaret ederek onların sorun ve önerilerini dinledi. 

BAŞKAN SARIDAŞ’TAN KÜÇÜKBAŞ 

HAYVAN YETİŞTİRİCİLERİNE ZİYARET 

Mübarek Kurban Bayramına sayılı günler kaldı. Yazısöğüt Köyündeki Isparta Hayvan Pazarı da dünden itibaren Kurban Bayramına kadar açık kalacak. Bu doğrultuda, Isparta Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Hüseyin Sarıdaş da, Kurban Bayramı öncesi yetiştirdiği koyun ve keçileri satmak için pazara çıkaran yetiştiricileri bizzat pazardaki satış noktasında ziyaret etti. 

SARIDAŞ; “KURBANDA KÜÇÜKBAŞ 

HAYVAN TERCİH EDİN” 

Hayvan Pazarında Yetiştiricilerle bir araya gelen, onların sorunlarını dinleyen Başkan Sarıdaş, ziyaretin ardından basına bir açıklama yapan Isparta Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Hüseyin Sarıdaş, şunları söyledi; “Bilindiği gibi, dört gün sonra Kurban Bayramını idrak edeceğiz. Dolayısıyla, bu bayramda ülkemizde milyonlarca, ilimizde binlerce küçükbaş ve büyükbaş hayvan kurban edilecek. Ben, daha önce de söylediğim gibi, tüm vatandaşlarımıza bu bayramda da küçükbaş hayvan kurban etmelerini tavsiye ediyorum” dedi. 

“AYLARCA BU İŞE 

EMEK VERİYORU” 

Kurbanlık küçükbaş hayvanlarla ilgili hiçbir sıkıntı olmadığını, halkın istediği kadar kurban kesebileceğini, oluşacak talebin çok üzerinde kurbanlığa ayrılan küçükbaş hayvan bulunduğunu vurgulayan Başkan Sarıdaş; “Yetiştiricilerimiz aylardır Kurban Bayramı için hazırlanıyor. Bu konuda ilimizde yaklaşık 1 milyon koyun ve keçiyi kurbanlık için hazır etti. Bu rakam istediği kadar artsın bizde sorun yok. Vatandaşımıza istedikleri kadar kurbanlık küçükbaş temini yaparız. 

“KÜÇÜKBAŞTA KURBANLIK 

FİYATLARI OLDUKÇA MAKUL” 

Isparta Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Hüseyin Sarıdaş, Kurbanlık küçükbaş hayvanların fiyatlarının da son derece makul seviyede olduğunu belirterek; “Gelin bu bayramda da kurbanınızı küçükbaş tercih edin. Kazanan siz olun” dedi. 


Cumartesi 28.6 ° / 13.7 °
Pazar 27.5 ° / 15.2 °
Pazartesi 18 ° / 9.9 °