Bugün, 26 Haziran 2024 Çarşamba

BME Hukuk Bürosuna Görkemli Açılış

BME Hukuk Bürosuna Görkemli Açılış

ISPARTA 30.10.2019 13:08:00 0
BME Hukuk 
Bürosuna
Görkemli 
Açılış
Betül, Melike, Enes (BME) Hukuk Danışmanlığı Bürosu, avukatlar ve çok sayıda davetlinin katılımıyla hizmete açıldı.
 
AVUKATLIK BÜROLARINI AÇTILAR…
Isparta Barosu Avukatlarından Betül Aydemir, Melike Şehirli ve Enes Aydemir, müvekkillerine daha iyi hizmet verebilmek adına Kutlubey Mahallesi 6 Mart Atatürk Caddesi Ali Atiker Apartmanı No: 14/2 adresinde düzenlenen görkemli bir tören ve çok sayıda davetlinin katılımıyla açıldı.
DOST VE ARKADAŞLARI
AÇILIŞTA YALNIZ BIRAKMADI
Kentimizde geniş bir kesim tarafından tanınan Aydemir ailesinin fertleri olan Betül Aydemir ve Enes Aydemir ile Melike Şehirli Kendilerine ait BME Hukuk ve Danışmanlık Bürosu'nu hizmete açtı. Büronun görkemli açılışında Betül, Melike ve Enes’i dost ve arkadaşları yalnız bırakmadı.
AÇILIŞA YOĞUN KATILIM
Geçtiğimiz gün saat 16.00’da gerçekleştirilen açılış törenine; Beyayaz Derneği Isparta Şube Başkanı Ahmet Aydemir, Karayolları 13. Bölge Şefi Adem Aydemir, Avukat Ali Osman Altunbaşak, Emekli Müftü Halil Elitok, Halıkent İlkokulu Müdürü Mehmet Aydemir ve çok sayıda davetli katıldı.
ALTUNBAŞAK; “BU BÜROYU AÇMAKTAN
BÜYÜK MUTLULUK DUYDUM”
Avukat Bürosu ortaklarından Enes Aydemir’in stajer avukatlık yaptığı Altunbaşak Hukuk Bürosu Sahibi Ali Osman Altunbaşak, açılış töreninde yaptığı konuşmada, “Bugün; Enes kardeşimizin ekmek teknesini açmaya geldik. Enes kardeşimiz bir yıldır benim büroda staj süresini tamamladı. Ardından yemin merasiminde de söylemiştim, çok çalışkan ve dürüst bir kardeşimiz. Hukuk camiamıza, baromuza bir savaşçı olarak katıldı. Isparta Baromuzun güzide stajyerinden, güzide avukatlarından biri olacağına da inancımız sonsuz. Böyle bir açılışı yapmaktan dolayı ben büyük bir onur ve mutluluk duyuyorum. Yolu ve bahtı açık olsun, işleri bol ve hayırlı olsun” dedi.
AÇILIŞ KURDELASI KESİLDİ
Törende yapılan konuşmanın ardından BME Hukuk Danışmanlığı Bürosu kesilen kurdela ile hizmete açıldı. Tören, davetlilere ikramla sona erdi.



 

Çarşamba 33.9 ° / 20.5 °
Perşembe 32.4 ° / 19.6 °
Cuma 32.8 ° / 18.1 °