Bugün, 19 Nisan 2025 Cumartesi

Bugünden İtibaren; Diyanet İşleri Başkanlığı’ndan Müjde; Camiler 5 Vakit Toplu İbadete Açıldı

Bugünden İtibaren; Diyanet İşleri Başkanlığı’ndan Müjde; Camiler 5 Vakit Toplu İbadete Açıldı

ISPARTA 24.06.2020 08:38:00 0
Bugünden İtibaren; 
Diyanet İşleri Başkanlığı’ndan Müjde; 
Camiler
5 Vakit 
Toplu İbadete 
Açıldı
Koronavirüs tedbirleri kapsamında ilk önce kısa bir süre tamamen toplu ibadete ara verilen camiler, ilk önce 2 vakit olarak ibadete açılmıştı. Şimdi camiler 5 vakit toplu ibadete açılıyor.
 
Koronavirüs tedbirleri kapsamında ilk önce kısa bir süre tamamen toplu ibadete ara verilencamiler, ilk önce 2 vakit olarak ibadete açılmıştı.
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada camilerin 5 vakit toplu ibadete açılacağını duyurdu.
Başkan Erbaş şu ifadelere yer verdi:
Camilerimizi Cuma ve öğle-ikindi vakitlerinde cemaatle namaza açmıştık. Yarın sabahtan itibaren maske ve mesafeye dikkat ederek sabah, akşam ve yatsı vakitlerinde de cemaatle namaza açıyoruz. Rabbim ibadetlerimizi kabul etsin.
Cumartesi 19.6 ° / 9.7 °
Pazar 18.5 ° / 6.8 °
Pazartesi 20.3 ° / 7.9 °