Bugün, 20 Eylül 2024 Cuma

Büro Memur – Sen Isparta Şubesi’nin; Uzlaştırma ve Yenileme Eğitimleri Gerçekleştirildi

Büro Memur – Sen Isparta Şubesi’nin; Uzlaştırma ve Yenileme Eğitimleri Gerçekleştirildi

ISPARTA 4.04.2022 12:56:00 0
Büro Memur –  Sen Isparta Şubesi’nin;
Uzlaştırma ve 
Yenileme Eğitimleri
Gerçekleştirildi
Büro Memur – Sen Isparta Şubesinde üyelere yönelik Genel Merkezin talepleri doğrultusunda ‘Uzlaştırma ve Yenileme Eğitimleri’ önceki gün gerçekleştirildi. 30’arlı 2 grup şeklinde toplam 60 kişinin katıldığı söz konusu eğitimler Memur – Sen Isparta İl Temsilciliği Toplantı Salonunda yapıldı.


Büro Memur – Sen Isparta Şubesi Başkanı Muharrem Tekkanat, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Isparta Şubesi olarak Türkiye’de ilk Uzlaştırma Yenileme Eğitimlerine başlamanın gururunu yaşıyoruz. Bu noktada desteğini esirgemeyen Genel Başkanımız sayın Yusuf Yazgan ve Genel Başkan Yardımcımız Mustafa Kahraman Başkanlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum.
“EĞİTİMLERİMİZİ MEMUR – SEN
TOPLANTI SALONUNDA YAPTIK”
Genel Merkezimizin talebi ve Şubemizce oluşturulan Eğitim Programımız çerçevesinde mevcut Uzlaştırmacı arkadaşlarımızın katıldığı ‘Uzlaştırma ve Yenileme Eğitimleri’ni gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Programa katılan tüm katılımcılarımız büyük bir ciddiyetle derslere eksiksiz katılım sağladılar. Eğitimlerimizi Memur – Sen Isparta Temsilciliğimizin bulunduğu Cumhuriyet Caddesindeki toplantı salonumuzda gerçekleştirdik. Eğitim Programımızda dersler Genel Merkezimizin anlaşma yapmış olduğu Üniversitelerden gelen öğretim üyeleri tarafından verildi. Bu bağlamda bizlere bilgileriyle katkıda bulunan değerli öğretim üyesi hocalarımıza da teşekkür ediyorum.

 “EĞİTİMLER SONUNDA
SERTİFİKA ALACAKLAR”
Bir gün olarak gerçekleştirdiğimiz Eğitim programımıza katılım sağlayanlara eğitim sonunda sertifika verilecek.

“TÜM KATILIMCILARIMIZA
BAŞARILAR DİLERİM”
Büro Memur – Sen Isparta Şubesi Başkanı Muharrem Tekkanat, Uzlaştırma ve Yenileme Eğitimlerine katılan tüm katılımcılara çalışmalarında başarılar dilediğini sözlerine ekledi.
 

Cuma 24.2 ° / 13.4 °
Cumartesi 16.4 ° / 12.3 °
Cumartesi 16.4 ° / 12.3 °