Bugün, 23 Haziran 2024 Pazar

Çalışmalarınızdan Ciddi Anlamda Memnunuz

Çalışmalarınızdan Ciddi Anlamda Memnunuz

ISPARTA 28.05.2024 17:46:00 0
Çalışmalarınızdan  Ciddi Anlamda Memnunuz

Isparta Sivil Toplum Hareketi Başkanı Mustafa Sağlam, topluluk mensupları ve beraberindeki çeşitli dallarda faaliyet gösteren sporcular ile antrenörleri Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret etti. 

Sivil Toplum Hareketi Başkanı Sağlam, Başkan Başdeğirmen’in çalışmalarından memnun olduklarını belirtirken, Başkan Başdeğirmen, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yapılması gereken proje ve hizmetlerin destekçisi olmaya devam edeceklerini bildirdi. Isparta Sivil Toplum Hareketi Başkanı Mustafa Sağlam, 31 Mart yerel seçimlerinde göreve yeniden seçilen Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e ikinci döneminin hayırlı olmasını diledi. 

Önceki dönemde Başkan Başdeğirmen’in yaptığı çalışmaları çok iyi bildiklerine değinen Sağlam, “Arkadaşlarımız da çok yakından takip ediyor. Ciddi anlamda memnuniyetimiz var. Isparta’ya her alanda hakimsiniz. Biz Sivil Toplum Hareketi olarak daha çok eğitim alanında hizmet ediyoruz. Çalışmalarımız insan odaklı olduğu için birebir çalışmalarımız daha fazla. Zaman zaman belediyemize ihtiyaç duyuyoruz, belediyemiz de sağ olsun bizi geri çevirmiyor. Önem verdiğimiz konulardan birisi spor. 

Belediyemizin spor alanındaki faaliyetlerini takip ediyoruz. Sivil Toplum Hareketi olarak desteklediğimiz sporcularımız var. Oğuzhan ve Mertcan kardeşlerimiz buradalar. Kendileri kick boks ve tekvando alanında başarılılar. Kendileri müsabakalara katılırken sizler taleplerimiz konusunda bizi hiç kırmadınız. Sizlerin destekleri sayesinde öğrencilerimizin Türkiye başarıları var” dedi. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade eden Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, birlik ve beraberliğin önemine değindi. Birlik ve beraberlikle spor, kültür, sağlık, eğitim ve diğer konular ile vatandaşların ihtiyaçları noktasında çalışmalar yaptıklarını ifade eden Başkan Başdeğirmen, “Sizler de şehrimizin ve çocuklarımızın gelişimleriyle alakalı birçok çalışmalar içerisindesiniz. Sizleri öncelikle takdir ve tebrik ediyoruz. Kalabalık bir birlik olmak çok kolay değil. Uzun süre bunu devam ettirebilmek de önemli. Başka yerlerde görülmeyen bir birlik ve beraberlik bu. Hep beraber olduğumuzda güzel hizmetler ve projeler ortaya çıkıyor. Biz de şehrimizde bu hizmetleri en iyi şekilde yapabilmek için bu mücadelenin bir parçasıyız. Bizlere vermiş olduğunuz destekler için teşekkür ediyoruz. Çocuklarımızı desteklemek, çocuklarımızın başarılarını görmek bizleri mutlu ediyor. 

Çocuklarımızın yurtdışındaki müsabakalarda göndere Türk Bayrağımızı çektirmesini gözlerimizin önüne getirmek bambaşka bir duygu. Çocuklarımızla gurur duyuyoruz. O gelecek buradaki çocuklarımızın gözlerinde var. Antrenörlerimize teşekkür ediyoruz, çocuklarımızı yetiştirirken emek veriyorlar. Bugüne kadar yapılması gereken hizmetlerin içerisinde olduk. Bundan sonra da destek olmaya devam edeceğiz. Yaptığınız çalışmaların devamını diliyoruz. Bu konularda üzerimize düşen görevi yapacağımızı bilmenizi istiyorum” görüşlerinde bulundu. Isparta Sivil Toplum Hareketi Başkanı Mustafa Sağlam, Başkan Başdeğirmen’e Kur’an-ı Kerim ve kick boks eldiveni hediye etti.


Pazar 31.8 ° / 18.5 °
Pazartesi 34.5 ° / 20.4 °
Salı 34.7 ° / 21.2 °