Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Eğitim Bir – Sen Isparta Şubesi; Piknikte Buluştu

Eğitim Bir – Sen Isparta Şubesi; Piknikte Buluştu

ISPARTA 28.04.2024 16:11:00 0
Eğitim Bir – Sen Isparta Şubesi;  Piknikte Buluştu

Eğitim Bir – Sen Isparta Şubesi Bahar Pikniğinde buluştu. Eğitim Bir – Sen Isparta Şube Bakanı Selami Kılınç ve yönetimi tarafından Gölcük Tabiat Parkında düzenlenen Doğa Yürüyüşü ve Bahar Pikniğine; sendika üyeleri ve aileleri katıldı. Sendika üyelerinin stres attığı etkinlik, yoğun ilgi gördü.

BAŞKAN KILINÇ; “HER ZAMAN BİZİMLE BİRLİKTE

OLAN ÜYELERİMİZE SONSUZ TEŞEKKÜRLER” 

Dün düzenlenen Doğa Yürüyüşü ve Bahar Pikniği ile ilgili bir açıklama yapan Eğitim Bir – Sen Isparta 1 Nolu Şube Başkanı Selami Kılınç, etkinliğe katılan herkese teşekkür ettiğini belirterek; “Sendikamız birbirinden kıymetli üyeleriyle doğa yürüyüşü ve bahar pikniğinde stres attı. Yönetim kurulumuzca organize ettiğimiz doğa yürüyüşü ve bahar pikniğine sendika üyelerimiz yoğun ilgi gösterdi. Hak mücadelemizde, hak davamızda ve bu zorlu süreçte bizleri yalnız bırakmayan, bu cefalı yolda bizimle beraber yürüyen vefakar eğitim çalışanı arkadaşlarımıza çok teşekkür ederiz. İyi ki varsınız. Siz varsanız biz de varız.

“SENDİKA OLARAK ÜYELERİMİZLE 

GÜZEL BİR GÜN GEÇİRDİK” 

Şehrimizin en önemli tabiat parkı niteliğindeki Gölcük Tabiat Parkında gerçekleştirdiğimiz Doğa Yürüyüşü ve Bahar Pikniğine katılan, bu güzel günümüzde bizleri yalnız bırakmayan Sendikamızın vefakar ve cefakar üyelerine canı gönülden teşekkür ederim” dedi. 


Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °