Bugün, 21 Eylül 2024 Cumartesi

Enerji Bir – Sen Isparta Temsilciliği’nden; Aşure İkramı

Enerji Bir – Sen Isparta Temsilciliği’nden; Aşure İkramı

ISPARTA 19.07.2024 19:08:00 0
Enerji Bir – Sen Isparta Temsilciliği’nden;  Aşure İkramı

Enerji Bir – Sen Isparta Şubesi tarafından üyelere Aşure dağıttı. Şube Başkanı Servet Korkmaz; “Mübarek Muharrem ayında bulunmamız münasebetiyle üyelerimize Aşure ikramında bulunduk. Allah kabul etsin inşallah” dedi. 

Kısa adı Memur – Sen olan Memur Sendikaları Konfederasyonu’na bağlı Enerji Bir – Sen Isparta Temsilciliği bugün Cuma namazına müteakip DSİ 18. Bölge Hizmet alanı içerisinde üyelerine ve vatandaşa aşure ikram etti.

MUHARREM AYINDA AŞURE DAĞITTILAR…

Enerji Bir – Sen Isparta Temsilciliği’nin Muharrem ayı dolayısıyla gerçekleştirdiği aşure dağıtımına Memur – Sen Isparta İl Temsilcisi ve Eğitim Bir – Sen Isparta Şube Başkanı Selami Kılınç ve Memur – Sen’e bağlı Şube Başkanları ile Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Sevim Köse, üyeler ve vatandaşlar katıldı. Etkinlikte Memur – Sen Isparta İl Temsilcisi ve Eğitim Bir – Sen Isparta Şube Başkanı Selami Kılınç ve Enerji Bir – Sen Isparta Temsilcisi Servet Korkmaz üyelerine ve vatandaşa bir süre aşure dağıttı. Aşure ikramı öncesinde Kur’anı Kerim okundu ve dua edildi.  

KORKMAZ; “AŞURE İKRAMIMIZI 

ALLAH KABUL ETSİN İNŞAALLAH”

Söz konusu etkinliği düzenlemekten büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Enerji Bir – Sen Isparta Temsilcisi Servet Korkmaz, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bilindiği gibi, mübarek Muharrem ayı içerisindeyiz ve dün de bu ay içerisinde bulunan ve büyük öneme sahip olan ‘Aşure Günü’ idi. Biz de bu doğrultuda Enerji Bir – Sen Isparta Temsilciliği olarak; Birliğimizin, dirliğimizin, barışın, huzurun perçinlenmesi adına aşure etkinliği düzenledik. Allah kabul etsin inşallah” dedi.

ENERJİ BİR – SEN ISPARTA TEMSİLCİLİĞİNİN 

AŞURE ETKİNLİĞİNDEN GÖRÜNTÜLER; 

 

 

 


Cumartesi 16.4 ° / 12.3 °
Cumartesi 16.4 ° / 12.3 °
Cumartesi 16.4 ° / 12.3 °