Türkiye Futbol Federasyonu’nun ligin ilk maçını deplasmanda Adanaspor ile oynayacak olan Ispartaspor’un maçını, rakip takımın sahasının ışıklandırmalı olmasına rağmen gündüze yani saat 16.30’a koyması büyük tepkiye neden oldu. Zira, maç saatinde Adana’da hava sıcaklıkları 40 derecelerde bulunuyor.
TFF 2. Ligde sezon yarın ve Pazar günü yapılacak maçlarla start alacak. Ispartaspor da sezonun ilk maçını 24 Ağustos Pazar günü deplasmanda grubun zayıf takımlarından olan Adanaspor ile yapacak.
ADANA GİBİ SICAK BİR ŞEHİRDE
SAAT 16.30’A MAÇ VERİLİR Mİ?
Ancak, Federasyon ligin ilk haftası Yeşil – Pembeli ekibin maçını Adanaspor’un maçlarını oynadığı Yeni Adana Stadyumunda ışıklandırma olmasına ve gece maçları rahatlıkla oynanmasına rağmen maçı saat 19.00 yerine saat 16.30 olarak belirledi. Bu durum, Ispartaspor camiasında büyük tepkilere neden oldu. Zira, saat 19.00’da serin havada maç yapmak varken, maçın, sıcaklık derecelerinin 40’larda olduğu saat olan 16.30 olması büyük handikap olarak görülüyor.