Bugün, 2 Temmuz 2024 Salı

Gelir Müdürlüğü bugün açık Belediye Gelir Müdürlüğü’nde; Belediye Kiracıları Mesaisi

Gelir Müdürlüğü bugün açık Belediye Gelir Müdürlüğü’nde; Belediye Kiracıları Mesaisi

ISPARTA 29.02.2020 09:11:00 0
 Gelir Müdürlüğü bugün açık
Belediye Gelir Müdürlüğü’nde; 
Belediye 
Kiracıları
Mesaisi
 Isparta Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü Gelir Birimi Sorumlusu Reşat Özdemir, Belediye işyeri kiracıları için 29 Şubat 2020 Cumartesi günü yani bugün saat 15.30’a kadar tahsilat veznelerini açık tutarak çalışacaklarını bildirdi.
 
ÖZDEMİR; “VATANDAŞLARIMIZ
MAĞDURİYET YAŞAMASIN”
Isparta Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü olarak Belediyeye ait işyeri kiracılarının mağduriyet yaşamaması için ilave tedbir aldıklarını ifade eden Gelir Birimi Sorumlusu Reşat Özdemir, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şu bilgileri verdi; “Bilindiği gibi, mülkiyeti belediyemize ait işyerlerinin kira bedellerinin ödenmesi Şubat ayı sonunda sona erecek olmasından ve Şubat ayının son günü olan 29 Şubat Cumartesi gününe denk gelmesinden dolayı, Isparta Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü Gelir Birimi olarak saat 15.30’a kadar tahsilat veznelerimizi açık tutuyoruz.  Bunun yanı sıra son ödemesi 31 Mayıs olan İlan ve Reklam beyanı ve ödemesi yapmak isteyen mükelleflerimizin de ödemelerini alıyoruz” dedi.
“İŞLEMİNİZİ BİR AN ÖNCE YAPTIRIN”
Isparta Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü Gelir Birimi Sorumlusu Reşat Özdemir, vatandaşların yoğunluk yaşamaması için işlemlerini bir an önce yapmaları, son saat ve dakikaya bırakmaması tavsiyesinde bulundu.
 

Salı 30 ° / 16.3 °
Çarşamba 33.3 ° / 18.4 °
Perşembe 26.8 ° / 15.8 °