Tarih: 24.09.2024 17:25

Giderayak Doğruyu Yaptı ve Kaleyi Ona Teslim Etti; Türker Güven Verdi

Facebook Twitter Linked-in

Sezon başından bu yana Berk de ısrar eden Ispartaspor eski Teknik Direktörü Fuat Buruk, Ispartaspor’un başında çıktığı son maçında kaleyi Türker Dırdıroğlu’na teslim etti. Ispartaspor, Sarıyer maçını 2 – 0 kaybetmesine rağmen 4 net golü kurtaran Türker, hem kalede güven verdi hem de gelecek maçlar için taraftarlarına umut verdi. 

KALECİ TÜRKER GÖZ DOLDURDU 

Ispartaspor’da en çok tartışılan bölgelerin başında kale geliyor. Berk Balaban’ın hatalı goller yemesi sonrası Yeşil – Pembeli taraftarlar adeta kaleciye ateş püskürmüştü. Taraftarlar son oynanan iç saha maçı olan Sarıyer karşılaşmasında kaleye geçen Türker Dırdıroğlu performansıyla taraftarlardan tam not aldı. 

GİDERAYAK DOĞRUYU YAPTI! 

2 – 0 biten Sarıyer maçında mücadelede kalemizde bol görmemize rağmen Türker’in gösterdiği performans Yeşil – Pembeli Taraftarlardan alkış aldı. 4 net fırsatta Sarıyerli futbolculara gol izni vermeyen başarılı kaleci gösterdiği performansla kalede hem güven verdi hem gelecek için umut verdi. Sezon başından bu yana kalede Berk’i oynatmakta kararlı olan ve dün kulüple yollarını ayıran Teknik Direktör Fuat Buruk ise, Ispartaspor’un başında çıktığı son maçında Berk yerine Türker’e şans verip onu ilk 11’de sahaya sürmesi ise isabetli bir karar olarak nitelendirildi. 

BUNDAN SONRAKİ MAÇLARDA 

DA OYNAMASI BEKLENİYOR 

Ispartaspor’un sezon başında Beyoğlu Yeni Çarşıspor’dan aldığı ve İstanbulspor Alt Yapısında yetişen Tecrübeli Kaleci’nin bundan sonraki maçlarda da ilk 11’de sahaya çıkması bekleniyor.  




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —