Bugün, 8 Eylül 2024 Pazar

Gül 2 Küçük Sanayi Sitesi’nin Temeli Atıldı; …Ve Hayaller Gerçek Oluyor

Gül 2 Küçük Sanayi Sitesi’nin Temeli Atıldı; …Ve Hayaller Gerçek Oluyor

ISPARTA 27.07.2024 12:19:00 0
Gül 2 Küçük Sanayi Sitesi’nin Temeli Atıldı;  …Ve Hayaller  Gerçek Oluyor

Isparta’nın ekonomik ve sanayi gelişimine önemli katkılar sunacak olan Gül 2 Küçük Sanayi Sitesi’nin ilk etabı için temel atma töreni düzenlendi.

1 milyon 338 bin metrekare alana sahip olacak Gül 2 Küçük Sanayi Sitesi’nde toplam 481 iş yeri yer alacak. Temel atma töreniyle ilk etapta 26 iş yeri inşa edilecek. Gül 2 Küçük Sanayi Sitesi’nin 334 üyesi bulunuyor.

Gül 2 Küçük Sanayi Sitesi’nin temel atma törenindeki konuşmasında sanayi sitelerinin illerin ekonomisi için çok önemli olduğunu söyleyen Vali Baruş, bu tür projelerin büyük emeklerle meydana geldiğini aktardı. Vali Baruş, başta Gül 2 Küçük Sanayi Sitesi yönetimi olmak üzere sanayi sitesinin kurulması için arsalarını satarak şehirlerinin geleceği için önemli katkılar sunan tüm vatandaşlara teşekkür etti.

Konuşmaların ardından dua edilerek temel atma töreni gerçekleştirildi.

Bozanönü köyü yolu üzerinde düzenlenen törene Vali Aydın Baruş, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Gül 2 Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Toka, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Ali Ertuğrul, siyasi parti temsilcileri ve kooperatif üyeleri katıldı.


Pazar 28.4 ° / 17.2 °
Pazartesi 27.5 ° / 16.2 °
Salı 26.9 ° / 15.6 °