Bugün, 20 Haziran 2024 Perşembe

Güllerle Karşılandı, En Güzel Şarkılarını; Binlerce Kişiyle Söyledi

Güllerle Karşılandı, En Güzel Şarkılarını; Binlerce Kişiyle Söyledi

ISPARTA 2.06.2024 02:10:00 0
Güllerle Karşılandı, En Güzel Şarkılarını;  Binlerce Kişiyle Söyledi

Uluslararası Isparta Gül Festivali coşkusu devam ediyor. Festivalin gündüz bölümünde kortej düzenlenirken, akşam bölümünde de ünlü sanatçı Zara, sevenleriyle buluştu. 

Meydan AVM’de alanı dolduran binlerce kişi Zara’nın şarkılarına eşlik edip, doyasıya eğlendi. Zara sahneye başına güller serpilerek çıktı. Konser öncesinde konuşan Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, festival coşkusunun Isparta’ya çok yakıştığını söyledi. Konser öncesinde Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, daha önce Isparta Meydan AVM’de gerçekleştirilen çekilişte otomobil kazanan talihli Gamze Şamlı’ya aracının anahtarını teslim etti. 

Ayrıca festival dolayısıyla düzenlenen resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi. Öğrencilere ödüllerini Gül İşletmecileri Dernek Başkanı Nuri Erçetin verirken, Meydan AVM’de yapılan çekilişte farklı ürünler kazanan talihlilere de hediyelerini TMSF heyeti ve Meydan AVM yönetimi verdi. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, festival coşkusu ve heyecanının Isparta’ya yakıştığını söyledi. Isparta’nın yetiştirdiği gül ürünlerinin dünyanın dört bir tarafına ulaştırıldığını belirten Başkan Başdeğirmen, gülle Isparta’nın tanıtıldığını ifade ederek, gülü yetiştiren çiftçilere teşekkür etti. 

Başkan Başdeğirmen, “Bu festivalimizin ve konserlerimizin sebebi de o güzel gülleri üreten çiftçilerimizdir. Gülün var olmasıyla, Rabbimizin vermiş olduğu o güzellikle dünyanın hiçbir yerinde yetişmeyen en kaliteli ve en değerli gülyağını üreten bir şehir olmamızdan dolayı bende memnuniyetimi belirtmek istiyorum” dedi. Eski adıyla ITKM’yi önceki dönemde Meydan AVM olarak şehre kazandırdıklarını hatırlatan Başkan Başdeğirmen, “Şimdi bu güzellikleri yaşatan AVM’mizde bulunmaktan son derece memnunum. TMSF heyeti de buraya çok emek verdi, kendilerine teşekkür ediyorum. Katılımlarımızdan dolayı sizlere de çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

Konuşmasının ardından Gamze Şamlı’ya otomobilinin anahtarını teslim eden Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “Kızımız genç yaşta hayata şanslı başladı. Genç yaşta bu otomobilin sahibi oldu” ifadelerinde bulunarak, otomobilini iyi günlerde kullanması dileklerini iletti. Ödül töreninin ardından ünlü sanatçı Zara, Isparta halkıyla buluştu. Sevilen şarkılarını seslendiren Zara, Isparta’da olmaktan çok mutlu olduğunu belirterek, alanı dolduran binlerce kişiye unutulmaz bir akşam yaşattı. 

Konserde Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Büyükçulcu tarafından Zara’ya gül tablosu ve geri dönüşüm malzemelerinden üretilen Zara’yı tasvir eden bir maket hediye etti.


Perşembe 33.2 ° / 18.6 °
Cuma 31.7 ° / 19.8 °
Cumartesi 29.9 ° / 17.8 °