Bugün, 29 Eylül 2024 Pazar

Her İki Takım da Ligin Sonunda Olsalar da; Bu da BÖLGESEL DERBİ!

Her İki Takım da Ligin Sonunda Olsalar da; Bu da BÖLGESEL DERBİ!

SPOR 27.09.2024 14:27:00 0
Her İki Takım da Ligin Sonunda Olsalar da;  Bu da BÖLGESEL DERBİ!

Ispartaspor, Pazar günü deplasmanda ezeli rakibi Afyonspor ile karşılaşacak. Ligin son iki sırasında yer almasına rağmen derbi niteliğindeki bu maç için taraftarlar tüm şehirde organize oldu ve bu maçı beklemeye başladı. 

2. Lig Beyaz Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor, 29 Eylül Pazar günü 3 puandan daha öte anlam taşıyan bir maça çıkacak. Zira, Yeşil – Pembeli ekip, Pazar günü saat 19.00'da deplasmanda oynayacağı maçta yıllarca büyük rekabet yaşadığı ezeli rakibi komşu il takımı Afyonspor ile karşılaşacak. Derbi niteliğindeki bu maç için taraftarlar tüm şehirde organize oldu ve bu maçı beklemeye başladı.

32 GENÇLİK TARAFTAR 

GRUBU AFYON’U FETHEDECEK!

Ispartaspor’u 57 yıldır içerde ve dışarda destekleyerek takımın bugünlere gelmesinde büyük katkısı olan 32 Gençlik Taraftar Grubu, tüm sporseverleri Pazar günkü derbi maçına davet etti. Grubun sosyal medya hesabından yapılan açıklamada; “Pazar günü Afyon Zafer Stadında Afyonsporun konuğu olacağız. Bu maç için Afyon’a otobüsler kalkacak” denildi. 

“AFYONSPOR BİZİM DOST

VE EZELİ RAKİBİMİZDİR”

32 Gençlik Taraftar Grubu, spor dostluktur, spor kardeşliktir, derbiler olmazsa futbolun tadı çıkmaz, ezeli rakip olabiliriz, ama iki kulüp her zaman dost ve kardeş bir kulüptür.” 

MAÇ SAAT 19.00’DA BAŞLAYACAK 

Öte yandan, 2. Lig Beyaz Grupta sıradaki iki takımı karşı karşıya getirecek olan Afyonspor – Ispartaspor maçı 29 Eylül Pazar günü Afyon Zafer Stadyumunda oynanacak ve maç saat 19.00’da başlayacak. Her iki takımın taraftarlarının da o maçta tribünleri tıklım tıklım dolması bekleniyor.


Pazar 27.5 ° / 15.2 °
Pazartesi 18 ° / 9.9 °
Salı 17.6 ° / 7.5 °