Bugün, 18 Ağustos 2025 Pazartesi

İkinci El Araç Piyasası Durgun!

İkinci El Araç Piyasası Durgun!

ISPARTA 9.08.2025 23:33:00 0
İkinci El Araç  Piyasası Durgun!

İkinci el otomobil satışlarında yaz mevsimiyle birlikte, piyasa durgun. Fiyatların yüksek oluşu ve araç sayısının yetersizliğinden yakınan ikinci el otomobil esnafı: “Yaz mevsiminde piyasa en durgun dönemi yaşıyor” dediler.

“PİYASA ÇOK DURGUN”

Batman’da ikinci el araç piyasası durgun. Otomobil alanların sayısının da azaldığını ifade eden Batman’daki bazı otomobil satıcıları; “Eskisi gibi otomobil alan yok. En ucuz arabanın fiyatı 1 milyon liradan başlıyor. Araç satın almak isteyenler kredi engeline de takılıyor.

Otomobil piyasası şu günlerde çok durgun, eskisi gibi otomobil ilanları da yok. Çok az kişi otomobilini satışa çıkarıyor. Yaz tatilinden sonra piyasanın normale dönmesini bekliyoruz. Fiyatların da yüksek olduğu bu süreçte kimse ikinci el araçları eskisi gibi sormuyor. Biz de ikinci el araç bulmakta zorlanıyoruz” diye konuştular.

Anahtar Kelimeler: İkinci Piyasası Durgun!
Pazartesi 30.2 ° / 16.8 °
Salı 31 ° / 16.3 °
Çarşamba 31.7 ° / 18.2 °