Bugün, 28 Eylül 2024 Cumartesi

Isparta 15 Temmuz'da TEK YÜREK OLDU

Isparta 15 Temmuz'da TEK YÜREK OLDU

ISPARTA 16.07.2020 07:17:00 0
Isparta 15 Temmuz
HABER: Yunus ÖZLER
Isparta’da 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü etkinliğinde vatandaşlar demokrasi nöbeti için 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında bir araya geldi.
 
15 Temmuz hain darbe girişiminin dördüncü yıl dönümü nedeniyle dün akşam Isparta’da Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Valilik önündeki 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında bir tören düzenlendi.
15 TEMMUZ CUMHURİYET VE
DEMOKRASİ MEYDANI DOLUP TAŞTI
Saat 20.00’de başlayan törene; Vali Ömer Seymenoğlu, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Rektörü Hüseyin İlker Çarıkçı, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (İSUBÜ) Rektörü İbrahim Diler, Garnizon Komutanı Tümgeneral Tamer Ata, İl Emniyet Müdürü, Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun,  Daire Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşu Başkan ve Temsilcileri, 15 Temmuz Gazisi Burak Kocabaş, Gaziler ve Şehit Aileleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
15 TEMMUZ HAİN DARBE
GİRİŞİMİ LANETLENDİ
Mehter takımının gösterileriyle başlayan etkinlik Kuran tilavetiyle devam etti.
MASKE VE SOSYAL
MESAFEYE DİKKAT EDİLDİ
Koronavirüs pandemisi nedeniyle dünkü törende katılımcılar maskelerini taktılar ve sosyal mesafeye uygun hareket ettiler. Meydanda polisin yanı sıra sağlık görevlileri, UMKE ve AKUT ekipleri ve belediye itfaiye ekipleri de hazır bulunduruldu. 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında açılan fotoğraf sergisini gezen Ispartalı vatandaşlar 15 Temmuz Hatıra Defteri’ne duygu ve düşüncelerini yazdı.
DERECEYE GİRENLERE
ÖDÜLLERİ VERİLDİ
 Program daha sonra 15 Temmuz Hain Darbe girişimiyle ilgili olarak düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.
 
 

Anahtar Kelimeler: oldu y?rek temmuzdatek ısparta
Cumartesi 28.6 ° / 13.7 °
Pazar 27.5 ° / 15.2 °
Pazartesi 18 ° / 9.9 °