Isparta’nın Tek 15 Temmuz Gazisi Burak Kocabaş; Dünya Evine Girdi

Isparta’nın Tek 15 Temmuz Gazisi Burak Kocabaş; 
Dünya
Evine 
Girdi

Isparta’nın Tek 15 Temmuz Gazisi Burak Kocabaş; Dünya Evine Girdi

FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişiminde ayağına mermi isabet etmesi sonucu Gazi olan Burak Kocabaş hayatını Rümeysa Türk ile birleştirerek evlendi.
 
Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişiminde darbecilere karşı koymak için mezuniyet töreni nedeniyle bulunduğu İstanbul’da Büyükşehir Belediyesi önünde mücadele verdiği sırada ayağına isabet ederek yaralanıp Gazi olan Burak Kocabaş’in evlilik töreni Gölcük Tabiat Parkı Kır Bahçesinde gerçekleştirildi.
VALİ VE MİLLETVEKİLLERİ
NİKAH ŞAHİDİ OLDU
Dün saat 19.00’da başlayan düğün törenine; Vali Ömer Seymenoğlu, Ak Parti Isparta Milletvekilleri Recep Özel ve Mehmet Uğur Gökgöz başta olmak üzere çok sayıda davetli katıldı. Isparta Belediyesi Nikah Memuru Yaşar Sağdıç, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in kendisine verdiği yetkiyle çiftin nikahını kıyarken, Nikah şahitliklerini ise Vali Ömer Seymenoğlu, Ak Parti Milletvekilleri Recep Özel ve Mehmet Uğur Gökgöz yaptılar.
SEYMENOĞLU, ÖZEL VE GÖKGÖZ;
“ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLİYORUZ”
Nikah akdinin gerçekleşmesinin ardından söz alan Vali Ömer Seymenoğlu, Ak Parti Isparta Milletvekilleri Recep Özel ve Mehmet Uğur Gökgöz, genç çifte ömür boyu mutluluklar dileyerek; “Gazilik şerefine nail olan Burak arkadaşımızın bu özel gününde yanında olmak istedik. Bildiğiniz gibi kendisi dört yıl önce 15 Temmuz’da yaşanan hain darbe girişiminde ülkemizi savunmak için mücadele ederken yaralandı. 15 Temmuz hepimiz için acı bir gündü, kazanmış olduğumuz bu gurur tablosu olmasıydı, o günü acı bir gün olarak hatırlayacaktık ama şimdi acısının yanında, gurur ve onur duyduğumuz o demokrasi mücadelesini veren kardeşimizin yanındayız.
“CUMHURBAŞKANIMIZIN
3 ÇOCUK TALEBİNİ İLETİYORUZ”
Biz kendisinden, üç şey isteyeceğiz. Evliliklerinde birbirlerine karşı sevgi ve saygıyı asla eksik etmesinler. Mutlu olmak için çaba göstersinler ve sonuncusu da sayın Cumhurbaşkanımızın da talebi olan 3 çocuk konusudur” dediler.
KOCABAŞ; “BENİ BU MUTLU GÖNÜMDE YALNIZ
BIRAKMAYAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM”
Isparta’nın tek 15 Temmuz Gazisi olan Burak Kocabaş da konuşmasında; “Bu mutlu günümde sayın Valimiz ve sayın Milletvekillerimiz bizi yalnız bırakmayarak evlilik şahidim oldular. Başta sayın Valim ve Milletvekillerimiz olmak üzere beni bu mutlu günümde yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.
YUNUS ÖZLER’DEN
TEBRİK MESAJI
Özler Ajans Basın – Yayın ve Tanıtım Hizmetleri (Medya32) olarak, Burak kardeşimize eşi Rümeysa ile birlikte bir ömür boyu mutluluklar dilerken, başta kendisi olmak üzere babası Orhan Koçabaş ve Annesi Elif Kocabaş’ı tebrik ediyorum.  
YUNUS ÖZLER