Bugün, 29 Eylül 2024 Pazar

Isparta AGD’nin Düzenlediği; KIŞ – ET Başlıyor

Isparta AGD’nin Düzenlediği; KIŞ – ET Başlıyor

ISPARTA 24.01.2023 17:11:00 0
Isparta AGD’nin Düzenlediği;  KIŞ – ET  Başlıyor

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Isparta Şubesi tarafından her yıl lise öğrencilerine yönelik sömestri tatilinde düzenlenen Kış Etkinlikleri (KIŞ – ET) başlıyor. Şube Başkanı Mustafa Başgül, 27 – 29 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan etkinliklerle ilgili kayıtların devam ettiğini söyledi. 

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Isparta Şubesi Başkanı Mustafa Başgül; “Her yıl ara tatilde gerçekleştirdiğimiz Kış Etkinlikleri bu yılda çeşitli ders ve faaliyetler eşliğinde düzenlenecektir. AGD Lise Komisyonumuzun düzenlemiş olduğu etkinlikler içerisinde hem temel dini bilgiler pekiştiriliyor, hem de sosyal etkinlikler yer alıyor. Yüz yüze olarak gerçekleştirilecek olan Kış Etkinliklerinde örnek şahsiyetler, atölye çalışmaları, film ve kitap kritikleri gibi eğitimler ve sosyal faaliyetler yer alacaktır. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Isparta’mızda da düzenlenecek olan kış etkinliklerimiz için kayıtlar devam etmektedir. Bu konuda bilgi almak isteyen öğrencilerimiz 0545 736 6631 nolu telefonu arayabilirler. 

“KAYITLAR DEVAM EDİYOR” 

Yoğun emeklerle hazırladığımız etkinlikleri öğrencilerle buluşmasını bekliyoruz. Kış Etkinlikleriyle geçen iki yıldaki pandemi sürecinin öğrenciler üzerinde oluşturduğu sıkıntı ve stresini dağıtmayı, öğrencinin sosyalleşmesini ve üretkenliğini arttırmayı amaçlıyoruz. Bunun yanı sıra öğrencinin doğruyu yanlıştan, iyiyi kötüden, güzeli çirkinden ayıran şuurlu bir genç olması için yetiştirmeyi hedefliyoruz. Ara tatilde düzenlenecek olan Kış Etkinliklerine kayıtlar alınmaya devam etmektedir” dedi. 


Anahtar Kelimeler: Isparta Düzenlediği; Başlıyor
Pazar 27.5 ° / 15.2 °
Pazartesi 18 ° / 9.9 °
Salı 17.6 ° / 7.5 °