Bugün, 8 Eylül 2024 Pazar

Isparta Autoshow Açıldı

Isparta Autoshow Açıldı

ISPARTA 25.07.2024 18:53:00 0
Isparta Autoshow Açıldı

HABER: Yunus ÖZLER

ISPARTA AUTOSHOW (Isparta 5. Otomobil, Ticari Araçlar, Yan Sanayi ve Aksesuarları Fuarı) Açıldı. Fuar, 28 Temmuz Pazar günü akşamına kadar Isparta halkının ziyaretine açık olacak. 

Otomobil konusunda Isparta’nın vizyonunu genişletecek olan kısa adıyla ISPARTA AUTOSHOW, uzun adıyla Isparta 5. Otomobil, Ticari Araçlar, Yan Sanayi ve Aksesuarları Fuarı bugün resmen açıldı. Fuarla ilgili olarak bugün saat 15.00’te yapılacak olan açılış töreni hava muhalefeti nedeniyle yapılamadı. Saat 15.00’ten itibaren ziyaretçiler fuara kabul edilmeye başlandı ve fuarın ilk ziyaretçileri fuardaki otomobilleri ilgiyle inceledi ve izledi. 

Autoshow Isparta’da 4 gün boyunca devam edecek 

AFT Tanıtım, Reklam ve Organizasyon Hizmetleri Şirketi tarafından gerçekleştirilen Isparta Autoshow 2024 kapılarını bugün resmen açtı. Gökkube Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde açılan fuarda tüm otomobil çeşitleri Isparta halkının beğenisine sunuluyor. Açılış ve Fuarla ilgili bilgi veren AFT Tanıtım Genel Koordinatörü Aktaş, otomobil severleri Pazar akşamına kadar fuara beklediklerini söyledi. Fuarda, Isparta ve Göller bölgesinin otomobil markalarını yakından görüp inceleme imkanı bulacağını vurgulayan Aktaş, bugün itibariyle açmış olduğumuz fuarımız 25 – 28 Temmuz tarihlerinde tüm Isparta ve bölge halkının birçok markayı bir arada görebileceği ve alacakları otomobil konusunda tercih yapmalarına imkan verecek. Fuarımızı vatandaşlarımız 25 – 28 Temmuz 2024 tarihleri arasında hafta içi 15.00 – 22.00 saatleri, hafta sonu ise saat 11.00 – 22.00 saatleri arasında ziyaret edebileceklerdir. 

“FUARIMIZDA ELEKTRİKLİ 

OTOMOBİLLER DE YER ALIYOR” 

Isparta başta olmak üzere Isparta’nın dışında Burdur başta olmak üzere civar il ve ilçelerden de fuarımıza ziyaretçi bekliyoruz. Fuarımızda tüm akaryakıtlı otomobillerin yanı sıra son yıllarda ivmesi sürekli artan elektrikli otomobiller de yer almaktadır” dedi. 

ISPARTA AUTOSHOW FUARINDAN GÖRÜNTÜLER; 

 


Anahtar Kelimeler: Isparta Autoshow Açıldı
Pazar 28.4 ° / 17.2 °
Pazartesi 27.5 ° / 16.2 °
Salı 26.9 ° / 15.6 °