Bugün, 28 Eylül 2024 Cumartesi

Isparta Diyanet – Sen’de Yetki Sevinci; Yetkide 20. Yıl

Isparta Diyanet – Sen’de Yetki Sevinci; Yetkide 20. Yıl

ISPARTA 20.05.2024 21:31:00 0
Isparta Diyanet – Sen’de Yetki Sevinci;  Yetkide 20. Yıl

HABER: Yunus ÖZLER

Diyanet - Sen, Diyanet ve Vakıf Hizmet kolunda diğer tüm illerde olduğu gibi Isparta’da da tek yetkili sendika olarak bir ilke daha imza attı. 

Diyanet ve Vakıf hizmet kolunda istikrar ve başarının değişmeyen adresi, yüzlerce kazanımın mimarı Diyanet - Sen 20. kez yetkiyi göğüslemenin haklı onurunu yaşıyor. Diyanet-Sen Türkiye genelinde 20. kez yetkili sendika olurken 80 ilde olduğu gibi Isparta’da da yetkiyi alarak bir ilke daha imza attı.

TOSUN; “ISPARTA’DA 20’İNCİ

DEFA YETKİYİ ALAN SENDİKAYIZ”

Söz konusu verilere göre Diyanet – Sen’in ülke genelinde olduğu gibi Isparta’da da 20’inci defa yetkiyi göğüslediğini ifade eden Diyanet – Sen Isparta Şube Başkanı Mevlüt Tosun, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Sendikamızın Isparta Şubesinin kamu çalışanları içerisinde yüzde 85,1 sendikalaşma oranı ile Diyanet çalışanları büyük bir başarı yakalamıştır. Diyanet-Sen ise yüzde 68 sendikalaşma oranı ile tüm sendikalara büyük bir fark atmayı başarmıştır.

Kıymetli Çalışma Arkadaşlarım, Değerli Üyelerimiz 

Mayıs ayı sayımları sonucunda, Isparta Merkez ve İlçe Müftülüklerimiz bünyesinde bir kez daha yetkili sendika olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Kurumumuzdaki sendikalı personelin %85,01’inin bizlere duyduğu güven ve destekle bu önemli başarıyı elde etmiş bulunuyoruz. 

BAŞARI ASLA TESADÜF DEĞİLDİR... 

Emek ister, Gayret ister, Çalışmak ister, Fedakarlık ister. Bu manada bize bu başarıyı yaşatan destek veren tüm üyelerimiz başta olmak üzere.... 

Şube yönetim kurulumuzun özverili çalışmaları, ilçe başkanlarımızın, Kadın Kollarımız ve iş yeri temsilcilerimizin gayretleri sayesinde mümkün olmuştur. Her birinizin katkısı, hedeflerimize bir adım daha yaklaştırmıştır.


Anahtar Kelimeler: Isparta Diyanet Yetki Sevinci; Yetkide .
Cumartesi 28.6 ° / 13.7 °
Pazar 27.5 ° / 15.2 °
Pazartesi 18 ° / 9.9 °