Bugün, 29 Eylül 2024 Pazar

Isparta Güzel Sanatlar Lisesi’nden; Muhteşem Kapanış

Isparta Güzel Sanatlar Lisesi’nden; Muhteşem Kapanış

ISPARTA 29.05.2024 19:05:00 0
Isparta Güzel Sanatlar Lisesi’nden;  Muhteşem Kapanış

HABER: Yunus ÖZLER 

Isparta’nın alanında tek lisesi olan Güzel Sanatlar Lisesi yılsonu etkinlikleri kapsamında önce resim sergisi açılışı gecede konser düzenlendi. 

SERGİ VE KONSER

İlimizde sanat eğitimi veren tek ortaöğretim kurumu olan Isparta Güzel Sanatlar Lisesi’nin Görsel Sanatlar ve Müzik bölümleri bu eğitim-öğretim yılını konser ve sergi etkinlikleri taçlandırdı.

YIL BOYUNCA YAPILAN 

ESERLER SERGİLENDİ 

2023 – 2024 Eğitim – Öğretim yılı boyunca birçok etkinliğe ve başarılı projelere imza atan Isparta Güzel Sanatlar Lisesi’nde ilk olarak Görsel Sanatlar bölümünün hazırladığı sanat eserleri beğeniye sunuldu. Isparta Meydan AVM Salonunda gerçekleştirilen sergide yıl boyunca öğrencilerin ve öğretmenlerin yaptığı resimlerin sergi açılışı gerçekleşti. Resim sergisinin açılışına Milli Eğitim Müdürü Erhan Baydur başta olmak üzere çok sayıda davetlinin yanı sıra, okul müdürleri, öğrenciler ve veliler katıldı. Isparta Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Abdullah Tamer Türkcan ve öğretmenlerin ev sahipliğini programa vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi. Birbirinden güzel eserlerin görücüye sunulduğu sergi çok beğenildi.

MUHTEŞEM KONSER 

Yine yılsonu etkinlikleri kapsamında Isparta Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri tarafından programda "Yıl Sonu Konseri" düzenlendi. Okul orkestrası ve korosunun eserleri seslendirdiği ve birbirinden güzel eserlerin sergilendiği gece büyük beğeni topladı. Orkestra şefine ve orkestrada görevli öğretmenlere konser sonunda plaket ve çiçek takdimi yapıldı. Konseri ayakta alkışlayan davetliler öğrencileri yeteneklerinden dolayı kutladılar. 


Pazar 27.5 ° / 15.2 °
Pazartesi 18 ° / 9.9 °
Salı 17.6 ° / 7.5 °